basia33 napisał(a):...i czarnej 7 (?)
RX-7 czy CX-7? Bo widok RX-7 poruszającej się po drodze, to coś, jak objawienie przenajświętszej. Podobno żyją ludzie, którzy widzieli...
www.mazdaspeed.pl
Piotruś napisał(a):to coś, jak objawienie przenajświętszej. Podobno żyją ludzie, którzy widzieli...
Podobno żyją ludzie, którzy widzieli...
MazDarek napisał(a):To zlot w Rykach na który przyjechał Bogszar był masowym objawieniem![]()
MazDarek napisał(a):Dwa kilometry od mojego domu stoi takie czerwone cudo, mam nadzieję że niedługo wyjedzie na drogi i pokaże się na forum
Piotruś napisał(a):Bo widok RX-7 poruszającej się po drodze, to coś, jak objawienie przenajświętszej. Podobno żyją ludzie, którzy widzieli...
Piotruś napisał(a):widok RX-7 poruszającej się po drodze, to coś, jak objawienie przenajświętszej. Podobno żyją ludzie, którzy widzieli...
NBR napisał(a):czerwona 323F BA na czerwonych podkładkach – blachy chyba ESI... z napisem na tylnej szybie NO FEAR
ulica Towarowa ok godziny 13...
Devo_Y napisał(a):pozdrowienia dla Lulu tak bardzo spieszącej się przed godz. 10 w kierunku Kabat ul. Cynamonową, że mnie na wysokości bazarku nie zauważyła nawetja jechałem w odwrotnym kierunku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość