– VW Passat 2.0TDi 140KM
– Volvo S60 2.4 140KM
– BMW 520i i d 170KM
– BMW 730dL 218KM

– Audi A6 2,5TDi 150KM Quattro
– Saab 9-5 2.2 TiTd 120KM
– Mazda 626 2.0i GE
– Skoda Octavia 2.0TDi 140KM
i jeszcze parę innych
www.mazdaspeed.pl
Grzyby napisał(a):i na dodatek Oplowskim łoł
Marekkk napisał(a):Ten oplowski diesel to jest jakaś masakra
radekkm napisał(a):Luki1010 napisał(a):m powery w trójmieście są szybsze niż na wyspach
jak dwa samochody majace podobna moc moga miec podobne czasy skoro jeden wazy ok tony a drugi poltorej
mysle ze ten ktory pogonil civica nie byl seryjny,moze bmw bylo wybebeszone,slyszalem ze z m-ki e36 mozna zrzucic 200 kg
znam goscia ktory ma taka e36 evo jak bedzie okazja to z nim stane i nagram
wiem ze polegne tylko nie wiem ile,te e36 sa szybsze niz e46 w cabrio
xXx napisał(a):E36 w cabrio z M-Power 280 KM to będzie dla każdego KL-ZE też wielki problem, wiem po sobie
ponieważ kolega, który jeździ S14A około 270 KM jedzie z tą Betty łeb w łeb, a ja od tego nissana dostałem na 400 ponad trzy długosci, dlatego zejdzmy na ziemię
yiabol napisał(a):Między innymi dlatego nie widziałem sensu pakowania się w zmiane silnika w swojej MX-3
za mało fachowców język
yiabol napisał(a):Tak więc widać że wszystkie SWAPy KL-ZE jeżdżące po polsce ostro niedomagają...
mało który ma 180 koni.. nie mówiąc już o 200 jak u Ciebie.
Między innymi dlatego nie widziałem sensu pakowania się w zmiane silnika w swojej MX-3
za mało fachowców język
Luki1010 napisał(a):Żadna v6 nie trzyma czy to k8 czy to kf czy KL
Luki1010 napisał(a):Jak zerknąć w topic z wykresami to chyba tylko kilkuletnie diesle pokazują wyniki zbliżone do serii he he
Gibsong napisał(a):. Nie tylko turbodiesele w których gifty są na porządku dziennym. Mój 16 letni FS dawał radę.
Luki1010 napisał(a):Za to ty jak widać jesteś fachowcem pierwszej próby skoro wysnuwasz takie wnioski.![]()
Nie wiem czy pamiętasz ale niedorobione, ledwo zipiące klze było najszybszym autem dwóch zlotów mazdaspeed w ubiegłym roku, mam na myśli oczywiście markę MazdaTo co zrobił Radek to po prostu dalej posunięty tuning NA tego silnika i gwarantuję ci, że za chwil kilka na jego wykresie będzie kilka KM ponad 200. Życzę abyś swoja a3 z dłubniętym 1,8T spotkał mx3 z klze pod maską, może zweryfikujesz poglądy
Ja spotkałem na swej drodze kilka dłubanych niemieckich 1,8T i poległem dopiero z Golfem MKII wydmuszką, skrzynia z lsd i 230km/340Nm. A3 1,8T wciągam ziewając. Nie chciałbym zostać odebrany jako napufany burak ale takie wypociny jak twoje mocno mnie irytują.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje