Kogo widziałem / widziałam
Pozdrowienia dla Tatiana widzianego dzisiaj po 14 .00 na trasie Łazienkowskiej .
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
A ja pozdrawiam klawego323 widzianego wczoraj na Jagiellońskiej przed Starzyniakiem 
Autobusem smigał czy mazdą ?Adaś napisał(a): klawego323 widzianego wczoraj na Jagiellońskiej przed Starzyniakiem
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jaksa napisał(a):Autobusem smigał czy mazdą ?Adaś napisał(a): klawego323 widzianego wczoraj na Jagiellońskiej przed Starzyniakiem
Małyszolotem
To jeszcze jezdzi ? 

Jaksa napisał(a):To jeszcze jezdzi ?
Też się właśnie zdziwiłem

Grzesio ma duuuze plany , kupuje jakies silniki ,turbiny e.t.c , dawno mówiłem ze taniej bedzie oddac na Strazacka

hehe ja też bym chciał kiedyś suszarkę włożyć – i tak mi dużo pali 

Zula napisał(a):Hyhyhy, to możemy sobie zostawiać karteczki z pozdrowieniami
to do następnego razu
- Od: 13 lis 2006, 21:46
- Auto: M323F/BJ/FP
Pozdrowienia dla złotej/beżowej Millenii 2.5, spotkanej wczoraj o 14:30 na parkingu Agory – moja stała kilka aut dalej
Blachy chyba WM, 17-calowe alufelgi od M6... Reagan?
pozdrowienia dla klubowej mazdy 323f BA na rej TS... chyba
na skrzyżowaniu z Duracza około 17.10 
- Od: 19 maja 2007, 19:52
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6 1997r
Honda VFR V-Tec 800 2003r.
Pozdro dla zielonkawej Mx-3 DJE bodajze, ktora widzialem na Jana Pawła i pozniej jak skrecala do Carrefoura
Kierowczyc pozdrowiony skinieniem glowy
Ciekawe czy wie o forum...
Żyj szybko... A umieraj kiedy chcesz...
- Od: 19 sty 2009, 21:02
- Auto: Mazda MX-3 1.6 '96
Serdeczne życzenia szybkiego powrotu do zdrowia dla czerwonej MX-3 widzianej wczoraj w południe w prawie dwumetrowym rowie na DK52 w miejscowości Barwałd Średni między K. Zebrzydowską a Wadowicami.
Pół godziny później moja 626 także leżała w rowie
na szczęście tylko metrowym, w połowie przeprawy przez serpentyny między Andrychowem a Żywcem, niedaleko ośrodka Kocierz (forumowicze z Żywca i okolic na pewno znają tą trasę
). Stało się to podczas mijania z autem z naprzeciwka, przy małej prędkości, zjechałem zbyt blisko pobocza i dosłownie wessało Mazdę do rowu
Na szczęście obeszło się wgnieceń i zadrapań.
Pół godziny później moja 626 także leżała w rowie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 21 mar 2008, 00:09
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 16V FS '97
Jaksa napisał(a):Pozdrowienia dla Tatiana widzianego dzisiaj po 14 .00 na trasie Łazienkowskiej .
Dziękuję i wzajemnie pozdrawiam. Następnym razem daj po zderzakach!!!
i kilka spotkanych ślicznotek:
1. 12.02.2009 – Mazda 626 "w szelkach" w podziemnym garażu Plac Szembeka

2. 15.02.2009 – czerwona MX6 z podkładkami klubu Pana Michalczyka

Pozdrawiam właścicieli
„Zegar tyka. Wszystkich.”
Nieee noooo....szkoda lakieru .... P.S. Tę czerwona to znam dosc dobrze , parę lat temu sprowadzil ją do kraju Łukasz ( Luca ) obecnie nadal obsługiwana u mnie....tatian napisał(a):Następnym razem daj po zderzakach!
pozdro dla Siwusa widzianego na Pod Blankami i Poznańskiej. Na granatowe A6 kombi trąbiące na Ciebie nie zwracasz uwagi? 
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
KUTFA! Napisałam mega długi post i mi zeżarło, że niby forum jest niedostępne. No ale kij z tym, napiszę jeszcze raz:
Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 323f BA, z którym mijałam się dzisiaj na Arkuszowej o godz. 8:41. Machałam, mrugałam światłami, ale koleżka nie zdążył zareagować, jedynie okazał zdziwienie, iż ktoś bez podkładki klubowej mu macha. Otóż kolego – nie mam podkładki z przodu, gdyż uległa destrukcji podczas dzwona, tak samo jak naklejka na lewym błotniku (uległa destrukcji przy rekonstrukcji błotnika). A podkładkę z tyłu mam, mam też naklejkę z tyłu i na prawym błotniku!!!! Poza tym mam czerwoną grzywkę!!!!! Niewaga, i tak pozdrawiam, gdyż odmachał mi przystojniak z samochodu za Tobą i w sumie wyszło na jedno
. Ktoś mi odmachał i zadowolona pomknęłam do metra
.
Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 323f BA, z którym mijałam się dzisiaj na Arkuszowej o godz. 8:41. Machałam, mrugałam światłami, ale koleżka nie zdążył zareagować, jedynie okazał zdziwienie, iż ktoś bez podkładki klubowej mu macha. Otóż kolego – nie mam podkładki z przodu, gdyż uległa destrukcji podczas dzwona, tak samo jak naklejka na lewym błotniku (uległa destrukcji przy rekonstrukcji błotnika). A podkładkę z tyłu mam, mam też naklejkę z tyłu i na prawym błotniku!!!! Poza tym mam czerwoną grzywkę!!!!! Niewaga, i tak pozdrawiam, gdyż odmachał mi przystojniak z samochodu za Tobą i w sumie wyszło na jedno
- Od: 20 cze 2007, 13:03
- Auto: Mazda MX3, 1.6, '97 | Hondon