Forum przejrzałem wzdłuż i wszerz, ale odpowiedzi na swoje pytania nie znalazłem, dlatego też odważyłem się zwiększyć troszkę objętość bazy danych forum i założyć nowy temat
A tak zupełnie serio – mój xedos nie posiadał fabrycznie halogenów przeciwmgielnych, ze dwa-trzy lata temu owe halogeny zostały dokupione (to jeszcze, gdy auto nie należało do mnie) za kupę kasy. Mechanik prawie drugie tyle wziął za ich montaż i... po pierwsze jeden z nich nie trzyma się tak jak powinien w tej swojej ramce, ale to jest detal – zdejmę zderzak i to poprawię na wiosnę, ale... niektóre pisane już (!!) źródła donoszą, że w xedosie powinna być pociągnięta oryginalna instalacja elektryczna do owych halogenów, jednakże ówczesny spec (za kupę kasy

I teraz moje pytania brzmią następująco:
– Czy w tym aucie faktycznie powinna być oryginalna instalacja do halogenów, tylko nie chciało się mistrzowi jej znaleźć?
– Jeżeli faktycznie jest to gdzie mam szukać kostek do podłączenia halogenów?
– Jeżeli faktycznie jest to oznacza, że podłączę kostki, wstawię przekaźnik i pstryczek w kabinie i będzie działać wszystko łącznie ze światełkiem obok liczników, że działają lub nie?
– Jeżeli wiązki nie ma to... co należy zrobić (tak łopatologicznie dla prostego chłopaka z Piły
Z góry dziękuję