www.mazdaspeed.pl
szoperx napisał(a):Już nic nie chcę więcej pisać, ale dziś znów byłem na poprawce w owym warsztacie......wczoraj tak poprawili przewód, że znów nie odpaliłem auta.......tragedia..
Maciej Loret napisał(a):mjuskowiak napisał(a):Maciej Loret napisał(a):mjuskowiak napisał(a):to jest poważne podejście
Najważniejsze, że nie podałeś nazwy ani adresu tych łaskawców...
Jeszcze by im się wszystkie Mazdy z kujpomu na łeb zwaliły...
nie podałem bo piłka w grze gdy się skończy dowiesz się jako pierwszy
Miałem 2 lata temu podobny numer z elektronikiem na Bartodziejach – prawie półtorej godziny facet przy mnie grzebał i nie wziął ani grosza. Ale podejrzewam, że Twój przypadek jest inny, a łaskawcy znajdują się w miejscowości, której nazwa kończy się na literkę "o".
pdrog napisał(a):I zaczyna na "O"
Maciej Loret napisał(a):pdrog napisał(a):I zaczyna na "O"
Ciii... bo się wyda...
rafael2332 napisał(a):No to ja sie wkoncu zdecydowalem i zdecydowanie nie polecam ........
ASO:
GRIFFIN AUTO Sp. z o.o.
ul. Gościniec 57
05-077 Warszawa/Wesoła
Telefon: (022) 773 30 06
Faks: (022) 773 18 08
E-mail: serwis@mazda-wesoła.pl
Mieli mi zabezpieczyc auto w ramach gwarancji,tz dla jasnosci skserowali ksiazke,spisali dane,nr telef itp itd i mieli zadzwonic z podjeta decyzja.Dodam ze poinformowali mnie iz nie ma w tej chwili lakiernika ktory podejmuje decyzjei nic nie mozna powiedziec trzeba czekacSprawdzili lakier czujnikiem-nie bita na pewnoMinely prawie dwa miesiace a tu cisza
mazgh napisał(a):witaj pedrog!
mazgh napisał(a):twojego opisu który kiedyś zamieściłeś dot.mazda 626 złota gf wogóle nie rozumie
mazgh napisał(a):umówiłeś na sprawdzenie auta przed kupnem na dzien i godzine na okreslony zakres wszystko to zostało wykonane,więc nie wiem o co ci chodzi.
mazgh napisał(a):wszystko zostało okreslone jasno i klarownie
mazgh napisał(a):a i samochód jak pamiętam nie był najgorszy jak na swoje lata i przebieg
mazgh napisał(a):więc raczej nie miałeś powodów do pisania na forum.
mazgh napisał(a):pozdrawiam
mazgh napisał(a):witaj
mazgh napisał(a):sprawdzenie samochodów mazda i ford przed zakupem wykonujemy minimum 2 -3 razy w tygodniu
mazgh napisał(a):więc wybacz, że mogę nie pamiętać koloru twojej gf-ki
mazgh napisał(a): może faktycznie nie byłeś zadowolony z usługi sprawdzenia samochodu przed kupnem
mazgh napisał(a):trzeba było wejść do biura obsługi a tam kolega na pewno wysłuchał by uwag i podjął konkretne kroki wyjaśnienia twoich wątpliwości
mazgh napisał(a):takie przeglady wykonujemy bardzo często,auta sa różne,z różnych miejsc i różnych sprzedawców,lecz nigdy nie zatajamy przed kupującym zauważonych usterek,zawsze rzetelnie informujemy go o faktycznym stanie samochodu,nawet gdy nie jest to na rękę sprzedawcy.
mazgh napisał(a):nie będe się więcej rozpisywał,jest mi przykro,że byłeś niezadowolony.
mazgh napisał(a):wiesz wszystko lepiej
mazgh napisał(a): no to już kończe.
mazgh napisał(a):witam,pozdrawiam użytkowników sam.marki mazda
broni sie tylko winny,lecz opisze w kilku słowach twój problem
po pierwsze kłamiesz,twoja 1 wizyta w auto-market ul.inowrocławska 1 to było przynajmniej rok temu,pamietasz ,że wprowadziliśmy cię w świat mazdy,zbadaliśmy twoje auto na fabrycznym urzadzeniu diagnostycznym mmds,wydrukowaliśmy ci listę błędów i braków w samochodzie i nawet pomagaliśmy nakierowując twoje zaptania o nazwy brakujących części,bo raczkowałeś po omacku auto oczywiścię jest to wersja usa z palącymi kontrolkami poduszek,zapalony chek engine itp ,a druga twoja wizyta to grudzień 2008 i zlecenie podłączenie pod fabryczne urządzenie-tylko spr.błedów standard 150 pln brutto i tylko za to zapłaciłes,diagnosta po podłączeniu twojego auta od razu wykrył niezgodność twojego pcm-u z vinem auta (ślady kombinacji uprzednich)
a mmds zasugerował najnowszy soft.
co do akumlatora to zeznałeś nam kręcąc ,że właśnie u kolegi zakładaliście sensor poduszek i po podłaczeniu akumlatora nie działa ci modół komfortu i po to przyjechałes aby podłaczyć auto pod mmds,podejrzewam, że usterkę usunelibyśmy jak najszybciej gdybyś podstawił auto na wolny termin tak jak uzgodniliśmy,lecz ty już miałeś problem z zapłaceniem tego co zleciłes nie mówiąc o kosztach naprawy! i tylko dlatego nie umówiliśmy się na naprawę tego samochodu a to co wypisujesz po forach jest krzywdzace i niezgodne z prawdą .[/b]
pdrog napisał(a):mazgh napisał(a):wiesz wszystko lepiej
nadinterpretacja lub brak zrozumienia moich powyższych wypowiedzi.
a tak na poważnie – nigdy nie mówiłem, nie mówię i mam nadzieję, że nigdy nie dojdę do przekonania iż wszystko wiem lepiej. zawężając temat wiedzy do dziedziny "mazda" mogę powiedzieć, że troszkę wiem, ale naprawdę troszkę,lecz codziennie się uczę. na tym forum, od innych użytkowników tego forum. bardziej czytam niż piszę i taka codzienna lektura to jest dawka wiedzy, ale trzy lata temu nie wiedziałem o mazdach NIC i dlatego pojechałem na ten przegląd do "wyspecjalizowanego" warsztatu gdzie zostałem nieprofesjonalnie obsłużony. tylko tyle i aż tyle. jak dobrze przejrzeć ten topic to opinii zbieżnym z moją na wasz temat jest znacznie więcej niż przeciwnych. to daje do myślenia, a przynajmniej powinno dać.mazgh napisał(a): no to już kończe.
amen
demon73 napisał(a):Chciałbym polecić firme Auto-Market pana Andrzeja Jocza z Bydgoszczy. Od 10 lat serwisuję tam moją MAZDE ,właściciel wie chyba wszystko na temat mazdy , mechanicy profesjonalnie podchodzą do każdego tematu potrafia zdiagnozować i naprawić każdą usterkę,morze nie jest tanio ale wiem za co płace.Jestem z Torunia i próbowalem naprawiać auto w innych warsztatach, ale w calym województwie nie znalazłem tak solidnej firmy.
pdrog napisał:
mazgh napisał:
wiesz wszystko lepiej
a tak na poważnie – nigdy nie mówiłem, nie mówię i mam nadzieję, że nigdy nie dojdę do przekonania iż wszystko wiem lepiej. zawężając temat wiedzy do dziedziny "mazda" mogę powiedzieć, że troszkę wiem, ale naprawdę troszkę,lecz codziennie się uczę. na tym forum, od innych użytkowników tego forum. bardziej czytam niż piszę i taka codzienna lektura to jest dawka wiedzy, ale trzy lata temu nie wiedziałem o mazdach NIC i dlatego pojechałem na ten przegląd do "wyspecjalizowanego" warsztatu gdzie zostałem nieprofesjonalnie obsłużony. tylko tyle i aż tyle. jak dobrze przejrzeć ten topic to opinii zbieżnym z moją na wasz temat jest znacznie więcej niż przeciwnych. to daje do myślenia, a przynajmniej powinno dać.
mazgh napisał:
no to już kończe.
amen
Hmmm i nagle pojawiła się pozytywna opinia......
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... &start=720
demon73 napisał:
Chciałbym polecić firme Auto-Market pana Andrzeja Jocza z Bydgoszczy. Od 10 lat serwisuję tam moją MAZDE ,właściciel wie chyba wszystko na temat mazdy , mechanicy profesjonalnie podchodzą do każdego tematu potrafia zdiagnozować i naprawić każdą usterkę,morze nie jest tanio ale wiem za co płace.Jestem z Torunia i próbowalem naprawiać auto w innych warsztatach, ale w calym województwie nie znalazłem tak solidnej firmy.
..... tak zupełnie przypadkowo, niespełna pół godziny po moim poście tajemniczy demon73 w swoim pierwszym poście, po 10 latach użytkowania mazdy GF, nagle się dopisał do użytkowników forum i ......wylał wiadro wazeliny. ysz
10lat jeździć mazdą bez uczestnictwa forum i co pytajnik tak nagle, pochwała pytajnik Nie wierzę w przypadki. ciekawe co by powiedziała analiza IP pytajnik
fasola1980 napisał(a):pdrog napisał:
mazgh napisał:
wiesz wszystko lepiej
a tak na poważnie – nigdy nie mówiłem, nie mówię i mam nadzieję, że nigdy nie dojdę do przekonania iż wszystko wiem lepiej. zawężając temat wiedzy do dziedziny "mazda" mogę powiedzieć, że troszkę wiem, ale naprawdę troszkę,lecz codziennie się uczę. na tym forum, od innych użytkowników tego forum. bardziej czytam niż piszę i taka codzienna lektura to jest dawka wiedzy, ale trzy lata temu nie wiedziałem o mazdach NIC i dlatego pojechałem na ten przegląd do "wyspecjalizowanego" warsztatu gdzie zostałem nieprofesjonalnie obsłużony. tylko tyle i aż tyle. jak dobrze przejrzeć ten topic to opinii zbieżnym z moją na wasz temat jest znacznie więcej niż przeciwnych. to daje do myślenia, a przynajmniej powinno dać.
mazgh napisał:
no to już kończe.
amen
Hmmm i nagle pojawiła się pozytywna opinia......
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... &start=720
demon73 napisał:
Chciałbym polecić firme Auto-Market pana Andrzeja Jocza z Bydgoszczy. Od 10 lat serwisuję tam moją MAZDE ,właściciel wie chyba wszystko na temat mazdy , mechanicy profesjonalnie podchodzą do każdego tematu potrafia zdiagnozować i naprawić każdą usterkę,morze nie jest tanio ale wiem za co płace.Jestem z Torunia i próbowalem naprawiać auto w innych warsztatach, ale w calym województwie nie znalazłem tak solidnej firmy.
..... tak zupełnie przypadkowo, niespełna pół godziny po moim poście tajemniczy demon73 w swoim pierwszym poście, po 10 latach użytkowania mazdy GF, nagle się dopisał do użytkowników forum i ......wylał wiadro wazeliny. ysz
10lat jeździć mazdą bez uczestnictwa forum i co pytajnik tak nagle, pochwała pytajnik Nie wierzę w przypadki. ciekawe co by powiedziała analiza IP pytajnik
ale mam zwale z tego goscia z serwisu....wlasnie sie osmieszyl na maxa...buahahaha
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Przedstawiciele Regionów, Moderatorzy Opinie i Poradniki