P.S. Ale za to Tychy mistrzami Polski w hokeju
www.mazdaspeed.pl
Jerry napisał(a):tary.Wiec jest w przygotowaniu nowa ustawa która nakłada na każdego kierowce obowiazek zakupu licznika kilometrów z nawigacją przez co bedzie kontrolowany każdy metr przez nas przejechany za co bedziemy płacić
Yard napisał(a):W Gdańsku będzie trzeba płacić za korzystanie z chodników.
nemi napisał(a):Mi od tych naszych super dróg łączniki stab. tak napier..., że się serce kroi.
Sokool napisał(a):Ja aż się boję zaglądać w zawieszenie, bo to kataklizm będzie.
Vitaliy napisał(a):oni jajca se robią z obywateli, nawet 1% nie dali rady zreperować.
SeKe napisał(a):w Madzi pobity reflektor, kierunek, pdgięta maska, wygięty błotnik, połamany zderzak i cholera wie co z zawieszeniem. W związku z tym, że "winny jest zawsze ten co jedzie z tyłu" jak stwierdził policjant i dodatkowo żandarm, zapłaciłem mandat. Oprócz problemów, które mnie czekają z PZU i naprawą samochodu najgorszy jest żal pokiereszowanej madzi, która wygląda jakby miała podbite oko, złamaną szczękę i skręconą nogę
tco_tm napisał(a):Zdecydowanie w takiej sytacji zazadalbym od Policjanta spisania i narysowania notatki o miejscowym uszkodzedzeniu nawierzchni, co mialo bezposredni wplyw na kolizje, oraz odmowilbym przyjecia mandatu.
navroth napisał(a):Jerry napisał(a):tary.Wiec jest w przygotowaniu nowa ustawa która nakłada na każdego kierowce obowiazek zakupu licznika kilometrów z nawigacją przez co bedzie kontrolowany każdy metr przez nas przejechany za co bedziemy płacić
kosmos
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości