Adaś napisał(a):Dlaczego na każdej stronie w tym temacie muszą być dywagacje nt. silników TDI ?
Jakie dywagacje, po prostu podałem info jakie wersje silnikowe występowały.
P.S. Nie będę się już w dawał w dyskusje co [jakie?] ON vs PB.
www.mazdaspeed.pl
Adaś napisał(a):Dlaczego na każdej stronie w tym temacie muszą być dywagacje nt. silników TDI ?

Iktorn92 napisał(a):No debil jakis
to samo można by powiedzieć o Tobie.. sam stworzyłeś niebezpieczną sytuację

darekk86 napisał(a):a ja chcialem chyba przeprosic za killa ktory mi wyszedl, ale sam kierowca sie tego prosil...
W moim rodzinnym miescie, Pulawach, jechalem prawie samochodem – Smartem ForTwo... Ten prawie samochod ma tez prawie silnik o pojemnosci podobno 700ccm. Do tego skrzynie tiptronic i naped na tyl...
Jak na tak male badziewie to naprawde fajnie smiga, ale nie myslalem zeby sie z kimkolwiek tym czyms scigac spod swiatel... Az na jednych swiatlach stanela obok mazda... 323F BA 1.5. Kolor granatowy, na LPU. Chlopak z dziewczyna, popatrzyli sie na smarta chwile no ale stwierdzilem ze przeciez nie bedzie chcial sie scigac z polsamochodem. Niestety, zapalilo sie zielone, ja powoli ruszam a mazda z piskiem... No to trzeba bylo przyjac wyzwanie, chociaz smiac mi sie chcialo strasznie ze ktos sie wyrywa przy smarcie.
No i niestety... Nie wiem jak kierowca mazdy wytlumaczyl to dziewczynie, ale dostal tak sromotny lomot od Smarta!! Dopiero chyba przy 80-90 zwolnilem przed kolejnymi swiatlami do mazda mnie wyprzedzila.
Ale naprawde, az mi glupio bylo ze Smartem pokonalem kochana MazdeWiec kierowce przepraszam za narobienie obciachu przy dziewczynie...
masakra ale tak szczerze to albo ten smart jakis dłubnięty
albo ta mazda jakas juz ledwo żywaGibsong napisał(a):Taka Z5 to i z tramwajem przegra na starcie, smart fajnie odjeżdża tak do 50 kmh. Kiedyś się ścigałem z takim czymś, koleś jeździł w kolumnie reklamowej i dawali mu to to do domu. Twierdził że super idzie, no i rzeczywiście odszedl na starcie ale w połowie 2b już był mój. Swift 1.3 8V.

Kryształ napisał(a):dobrze ze Twojego sprzęcicha nie zkilował

)
4 tysi w plecy.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje