Adaś napisał(a):Dlaczego na każdej stronie w tym temacie muszą być dywagacje nt. silników TDI ?
Jakie dywagacje, po prostu podałem info jakie wersje silnikowe występowały.
P.S. Nie będę się już w dawał w dyskusje co [jakie?] ON vs PB.
www.mazdaspeed.pl
Adaś napisał(a):Dlaczego na każdej stronie w tym temacie muszą być dywagacje nt. silników TDI ?
Iktorn92 napisał(a):No debil jakis
to samo można by powiedzieć o Tobie.. sam stworzyłeś niebezpieczną sytuację
darekk86 napisał(a):a ja chcialem chyba przeprosic za killa ktory mi wyszedl, ale sam kierowca sie tego prosil...
W moim rodzinnym miescie, Pulawach, jechalem prawie samochodem – Smartem ForTwo... Ten prawie samochod ma tez prawie silnik o pojemnosci podobno 700ccm. Do tego skrzynie tiptronic i naped na tyl...
Jak na tak male badziewie to naprawde fajnie smiga, ale nie myslalem zeby sie z kimkolwiek tym czyms scigac spod swiatel... Az na jednych swiatlach stanela obok mazda... 323F BA 1.5. Kolor granatowy, na LPU. Chlopak z dziewczyna, popatrzyli sie na smarta chwile no ale stwierdzilem ze przeciez nie bedzie chcial sie scigac z polsamochodem. Niestety, zapalilo sie zielone, ja powoli ruszam a mazda z piskiem... No to trzeba bylo przyjac wyzwanie, chociaz smiac mi sie chcialo strasznie ze ktos sie wyrywa przy smarcie.
No i niestety... Nie wiem jak kierowca mazdy wytlumaczyl to dziewczynie, ale dostal tak sromotny lomot od Smarta!! Dopiero chyba przy 80-90 zwolnilem przed kolejnymi swiatlami do mazda mnie wyprzedzila.
Ale naprawde, az mi glupio bylo ze Smartem pokonalem kochana MazdeWiec kierowce przepraszam za narobienie obciachu przy dziewczynie...
Gibsong napisał(a):Taka Z5 to i z tramwajem przegra na starcie, smart fajnie odjeżdża tak do 50 kmh. Kiedyś się ścigałem z takim czymś, koleś jeździł w kolumnie reklamowej i dawali mu to to do domu. Twierdził że super idzie, no i rzeczywiście odszedl na starcie ale w połowie 2b już był mój. Swift 1.3 8V.
Kryształ napisał(a):dobrze ze Twojego sprzęcicha nie zkilował
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje