Kogo widziałem / widziałam
Pozdrowienia dla właściciela czarnej 626 GE z podkładkami klubowymi rej. WY... zaparkowanej na ul. Żytniej w Wawie.
Pozdrawiam również sympatyczną właścicielkę bordowego xedosa 6 którą obok poczty na Towarowej obdarowałem ulotką klubową.
Pozdrawiam również sympatyczną właścicielkę bordowego xedosa 6 którą obok poczty na Towarowej obdarowałem ulotką klubową.
Pozdrawiam,
Darek
Darek
Siw-y, dzisiaj już chyba widziałeś 
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
Don Corleone napisał(a):Siw-y, dzisiaj już chyba widziałeś
Widziałem i nawet machałem
Ale się tam zator zrobił, jak nigdy

Siw-y napisał(a):Pozdrawiam po raz kolejny widzianego Api'ego w Morach na Wspólnej drodze
I znów widziałem, i znów w tym samym miejscu

MX-3 Zuli widziana na parkingu przy metrze na Młocinach – pozdrawiam...
- Od: 13 lis 2006, 21:46
- Auto: M323F/BJ/FP
NBR napisał(a):MX-3 Zuli widziana na parkingu przy metrze na Młocinach – pozdrawiam...
Hyhyhy, dzięki i wzajemnie. Można moje auto tam spotkać codziennie i pilnuje go żużlowate BMW E30
- Od: 20 cze 2007, 13:03
- Auto: Mazda MX3, 1.6, '97 | Hondon
bordowa 323F BA rej. WG widziana dziś przed 20ta na Trasie Łazienkowskiej, pozdrawiam 
Puhcio nie lubię jak na mnie trąbią więc pilnuję zielonych
pozdrawiam również 
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

To ja chciałbym pozdrowić właściciela czerwonej 323 z Klonowica w Szczecinie.....oraz właściciela srebrnej 323 który około 22:30 wczoraj postanowił zjeść coś na Krzywoustego!:P
...wars come and go but my soldiers stay eternal...
Pozdowienia dla kukiego z którym mijałem się wczoraj w Głuszycy 
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Adaś napisał(a):bordowa 323F BA rej. WG widziana dziś przed 20ta na Trasie Łazienkowskiej, pozdrawiam
Hej, ja również pozdrawiam
Mam nadzieję że Cię za bardzo nie przyblokowałem – nie mogłem jechać szybciej bo dziewczyny krzyczały żeby je tu wysadzić, nie mogły się tylko zdecydować w którym dokładnie miejscu...
Mam mazdę i nie zawaham się jej uzyć 

- Od: 3 mar 2006, 18:52
- Auto: 323f BA 1.5 kat Z5 '96 + LPG
sini napisał(a):Adaś napisał(a):bordowa 323F BA rej. WG widziana dziś przed 20ta na Trasie Łazienkowskiej, pozdrawiam
Hej, ja również pozdrawiam
Mam nadzieję że Cię za bardzo nie przyblokowałem – nie mogłem jechać szybciej bo dziewczyny krzyczały żeby je tu wysadzić, nie mogły się tylko zdecydować w którym dokładnie miejscu...
heh spoko, poradziłem sobie lewym pasem
pozdrawiam
Pozdrawiam artro219, za którym dziś chwilę jechałem.
- Od: 26 paź 2008, 20:55
- Auto: 323c BA 1,5 16v DOHC 95r
dziś...23.12.2008r godz. 5:45 rano, przed rondem Starzynskiego w Warszawie......laweta z totalnie rozbitą, zmiarzdzoną czarną Mazdą 6 sedan prawdopodobnie, rejestracji z tyłu nie było, albo nie zauwazyłem, jedynie marka z tyłu była widoczna, reszty samochodu praktycznie nie było
po uszkodzeniach widać było ze są świeże mam nadzieje że kierowca i pasażerowie żyją, tak czy inaczej pozdrawiam 

- Od: 18 wrz 2008, 22:39
- Auto: MAZDA 6 GG 2.0 MZRCD 121KM '03
malutka, rzeczywiście niezła szajba wczoraj była... tłok taki, że trudno miejsce było znaleźć
jeszcze w drodze powrotnej wyciągałem jakiegoś gościa w tym tłoku na linie z parkingu, która w końcu nie wytrzymała nawet do Domaniewskiej i się urwała
a moją cetkę widziałaś pewnie od tyłu, jak stała zaparkowana, jak byś zobaczyła z przodu, to na pewno nie umknęłoby Twojej uwadze, że już znikły plastry z błotnika i zderzaka, bo jest świeżo po sanatorium blacharskim i wygląda prawie jak nówka
pozdróffki
a moją cetkę widziałaś pewnie od tyłu, jak stała zaparkowana, jak byś zobaczyła z przodu, to na pewno nie umknęłoby Twojej uwadze, że już znikły plastry z błotnika i zderzaka, bo jest świeżo po sanatorium blacharskim i wygląda prawie jak nówka
pozdróffki
póki co, niczego nie szukam...
- Od: 31 maja 2007, 15:09
- Auto: 626 GF FS 136KM
Devo_Y napisał(a):a moją cetkę widziałaś pewnie od tyłu, jak stała zaparkowana
no dokładnie...miałam Ci napisać że taka czyściutka, błyszcząca...ale nie wiem, wcięło mi twój telefon

good girls go to heaven bad girls go everywhere...