magicadm napisał(a):Rozbierałem lampę H1 nie ksenon. Tutaj siedzi zwykły "zabawkowy" silniczek 12V
W xenonach jest pewnie taki sam.
www.mazdaspeed.pl
magicadm napisał(a):Rozbierałem lampę H1 nie ksenon. Tutaj siedzi zwykły "zabawkowy" silniczek 12V
Pawko_6 napisał(a):W xenonach jest pewnie taki sam.
gstr napisał(a):Może napisze ktoś kto wie, na razie możemy sobie zgadywać...
gstr napisał(a):Ja stawiam 3 złote na krokowy.
Pawko_6 napisał(a):W xenonach jest pewnie taki sam.
raindog napisał(a):Pawko_6 napisał(a):raindog
Palniki, które zmienili w AZauto( powinny być PHILIPS-a), były sprawdzane-zamienione na inne?
Właśnie kolejny raz jestem w AZAuto i czekam na wymianę palnika. Sprawdziłem, że wkładają nowego Philipsa. Zobaczymy co dalej.
gstr napisał(a):Włączasz światła przed rozrusznikiem – warto byłoby to tam dopisać? Tak czy inaczej to już nie mów o 100%
przetwornice te współpracują min. z zapłonnikiem o numerze 1 307 329 xxx, Konfiguracja taka występuje w wielu innych samochodach, każdy zapłonnik tak samo wyglądający i o odpowiednio długich przewodach WN będzie pasował.
xANDy napisał(a):Czekam z odpaleniem silnika na właściwe kontrolki, po odpaleniu motorka załączam lampy i od prawie roku nie miałem problemu z wypoziomowaniem ANI RAZU.
Nie należy odpalać silnika na włączonych lampach.
xANDy napisał(a):Nie rozumiem co masz na myśli – jasno jest napisane. Czekam z odpaleniem silnika na właściwe kontrolki, po odpaleniu motorka załączam lampy i od prawie roku nie miałem problemu z wypoziomowaniem ANI RAZU.
Nie należy odpalać silnika na włączonych lampach.
gstr napisał(a):światła to raz na 4-5 razy problem z poziomowaniem
Pawko_6 napisał(a):magicadm napisał(a):Rozbierałem lampę H1 nie ksenon. Tutaj siedzi zwykły "zabawkowy" silniczek 12V
W xenonach jest pewnie taki sam.
Pawko_6 napisał(a):poziomowanie za pomocą silniczka krokowego, tylko dlaczego są takie awaryjne
xANDy napisał(a):Napisałem zbiorczo o tym w poradniku – http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=65171
punkt 15.
Jeśli coś jest niedokładnie to prosze o sugestie "co" oraz jak powinno być zmienione, żeby było bardziej "ok".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6