Kogo widziałem / widziałam
Pozdrowienia dla właściciela pięknej srebrnej RX8 widzianej dziś ok godz 10:30 na parkingu przy Tesco we Włocławku
- Od: 26 paź 2008, 20:55
- Auto: 323c BA 1,5 16v DOHC 95r
pozdrowienia dla wlasciciela niebieskiej 6tki na blachach Lxxxxxx z podkładkami klubowymi, który mijał mnie o 8:05 na Klembowskiej na Tarchominie.
Pozdrowienia chyba dla kierowniczki Mazdy MX-3 blachy WZ... – niebieskie podkładki klubowe...
Śledzona
od skrzyżowania Powstańców Śląskich z Broniewskiego (ok 18:40) poprzez Arkuszową, 3-ego Maja aż do Toyoty Wiśniewski gdzie skręciła w lewo
– a ja pojechałem prosto...
P.S.
Po prawej stronie na tylnym zderzaku naklejka chyba Automobilklub Rzemieślnik
Pozdrawiam...
Śledzona
P.S.
Po prawej stronie na tylnym zderzaku naklejka chyba Automobilklub Rzemieślnik
Pozdrawiam...
- Od: 13 lis 2006, 21:46
- Auto: M323F/BJ/FP
NBR napisał(a):Pozdrowienia chyba dla kierowniczki Mazdy MX-3 blachy WZ... – niebieskie podkładki klubowe...
Zula
Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
- Od: 7 wrz 2006, 22:19
- Auto: mazda 6
Pozdrowienia dla kierownika błękitnej 323 sedana BG chyba ( LBI...),na podkładkach klubowych,widzianego dzisiaj po 11 w Siedlcach.Jechałem za kolegą swoją mazdą,migałem a na rądzie zrównaliśmy sie autami kolega miał zdziwioną minę że ktoś sie na niego gapi ale chyba nie spodziewał sie spotkania kogoś z forum...
Madzia jest jak ukochana kobieta : Zawsze piekna ale czasem kapryśna. Ale jak jej tego nie wybaczyć.....
?? 
- Od: 17 cze 2007, 09:10
- Auto: mazda 323f, BA, 1.8, rok 1997
Pozdrowienia dla Rikiego ktory dzisiaj byl u nas na zmianie opon
Najwyzsza pora...
I pozdrowienia dla kolegi z mazdy 323F BA granatowej ktory wczoraj odwiedzil moja firme przypadkiem szukajac gazownika... Niestety, remont tej 1.5 jak nic sie szykuje :/
No i pozdrawiam jeszcze cala reszte wlascicieli mazd ktorzy ostatnio nas nawiedzili, bo troche tego bylo
I pozdrowienia dla kolegi z mazdy 323F BA granatowej ktory wczoraj odwiedzil moja firme przypadkiem szukajac gazownika... Niestety, remont tej 1.5 jak nic sie szykuje :/
No i pozdrawiam jeszcze cala reszte wlascicieli mazd ktorzy ostatnio nas nawiedzili, bo troche tego bylo
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
Zalezy o ktora mazde pytasz ....MPS czy V6 ?Riki napisał(a):jaki numer rej ma kolega brt
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
piwak zajeżdżał do BOMI chwilę po 18tej
pozdrawiamy z żoną serdecznie 
pozdrowienia dla kierowcy zielonej mazdy 323f BA na rej WWL (troszkę brudna była i lekko poobijana):p którą widziałem na Grochowskiej o godzinie okolo 18.00
- Od: 19 maja 2007, 19:52
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6 1997r
Honda VFR V-Tec 800 2003r.
pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki srebrnej 323f CWL widzianej dziś pod Galerią Milenium.
- Od: 26 paź 2008, 20:55
- Auto: 323c BA 1,5 16v DOHC 95r
Pozdrowienia dla terenowej mazdy na podkładkach klubowych widzianej w Bielsku 23 litopada bodajże na Żywieckiej. 
- Od: 19 sty 2008, 19:08
- Auto: VW B5(3B) 2.5 TDI V6 150KM AFB
pozdro dla Jaksy widzianego wczoraj w AZ Auto na Puławskiej 
moje cudeńko --> http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... highlight=
- Od: 28 lis 2006, 16:06
- Auto: 3 II 1.6 2010r.
O! Faktycznie byłem u chłopaków po czesci a Ty kolego chyba zaparkowałes przed ich brama jak sie nie mylę tak ? stała srebrna BA i pewnie brałes uszczelki do 1.8pozdro dla Jaksy widzianego wczoraj w AZ Auto na Puławskiej

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY