Kills on Road & Street
Wracam sobie z ustawki z 323F 1.8 SOHC.jade jakieś 90 km/h a nagle przed nos wyskakuje mi Honca Accord VI gen. Zorientował sie kierownik że mi pod auto wyjechał wiec wice butuje, bo słysze pisk przy zmianie z 1 na 2. o to myśle sobie przycisne go troche
Ale kawałek jechał spokojnie wiec ja dwójka i cisne go na zderzaku. Nagle para z wydechu (ocho dał buta) wiec ja też.. końcówka dwójki równiutko, trójka równiiutko, wbijam 4 zaczynam go powoli dochodzić, aż dogonilisny inne aulo i musielismy hamować. Haccord mia grube seryjne wycechy po jednej stronie. Czyli wersia 2.0 v-tec 150 koni. było ciężko ale dostał baty 
- Od: 10 lip 2006, 15:37
- Auto: Mazda 323F BA GT
pawlak32 napisał(a):Wracam sobie z ustawki z 323F 1.8 SOHC.jade jakieś 90 km/h a nagle przed nos wyskakuje mi Honca Accord VI gen. Zorientował sie kierownik że mi pod auto wyjechał wiec wice butuje, bo słysze pisk przy zmianie z 1 na 2. o to myśle sobie przycisne go trocheAle kawałek jechał spokojnie wiec ja dwójka i cisne go na zderzaku. Nagle para z wydechu (ocho dał buta) wiec ja też.. końcówka dwójki równiutko, trójka równiiutko, wbijam 4 zaczynam go powoli dochodzić, aż dogonilisny inne aulo i musielismy hamować. Haccord mia grube seryjne wycechy po jednej stronie. Czyli wersia 2.0 v-tec 150 koni. było ciężko ale dostał baty
brachol ma takiego accorda tylko ze coupe fajnie to chodzi ale moim coltem go robie jak chce
i Love Mazda, Hate vw, Mitsubishi RULEZ
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?p=634613#634613 pierwsza magdalena :)
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?p=634613#634613 pierwsza magdalena :)
- Od: 15 cze 2007, 20:43
- Auto: jest M6 2.0b 141
colt 1.6
było mx-3 1.6
Riki napisał(a):S60 D5 poległo
Ojej Riki to co Ty masz teraz za potworka
DiDT czy jak się je pisze
2.0 PB robiłem tym spokojnie. Wiadomo to nie demon prędkości, tylko limuzyna, ale radzi sobie
Oj muszę się wybrać w końcu do Ciebie
wczoraj kill na 2 20vt na programach i to dosyc sporo na 3 biegu odchodzilem, wczesniej jeden znich objechal ( ja mialem jeszcze zimny silnik )
sierre cosworth 4x4
audi s2 ( przegral na starcie, tragicznie ruszyl ) potem szly rowno
ibiza 200KM
Mialo byc mocne subaru ale nie pojawilo sie
czekam na okazje przejechanie sie z speedsterem bo jak byl ostatnio to zaczelo padac
sierre cosworth 4x4
audi s2 ( przegral na starcie, tragicznie ruszyl ) potem szly rowno
ibiza 200KM
Mialo byc mocne subaru ale nie pojawilo sie
ravo dawaj do zg , ja ci zorganizuje godnego przeciwnika
http://pl.youtube.com/watch?v=Be3h0xey9iA
crx czeka
http://pl.youtube.com/watch?v=Be3h0xey9iA
crx czeka
-
Pyton162
niech crx daje do wrocka bo fiacior może się zepsuć po drodze
wczoraj skillowany fiat seicento
full tuning naklejex... pewnie 900 bo nie musiałem wysilać silnika ;p

wczoraj skillowany fiat seicento

full tuning naklejex... pewnie 900 bo nie musiałem wysilać silnika ;p
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
Czarny Mercedes CLK przed chwilką, rocznik ok 1999
Stoi taki samotny Mercedes sobie na światłach, podjechałem do niego z prawej strony (stał na lewym pasie), popatrzyłem co tam fajnego słychać, moje oczy ujrzały śliczną brunetkę
Wymieniliśmy się uśmiechami po czym wystartowaliśmy na zielonym, niestety nie mam pewności czy babka odpuściła czy to był np. automat, ale już przy wrzuceniu mojego 3 biegu byłem o jakąś długość auta z przodu. Niestety na kolejnych światłach na moim pasie stał jakiś dostawczak, ale śliczna brunetka (TM) zatrzymała się na wysokości mojego auta (a nie pierwszego) uroczo się uśmiechnęła i pojechaliśmy sobie spokojnie dalej...
I żyli długo i szczęśliwie
Teraz się zastanawiam:
A) Czy ten mercedes to był jakiś słaby – tzn. 220CDI – 150km, albo 200 Kompressor – 160km + automat, że z nim wygrałem,
B) Czy babka odpuściła,
C) Czy może stwierdziła, że nie będzie mi przypału na mieście robić,
D) Ciekawe jak ma na imię
Z tymi dwoma 150 i 160km, powinienem mieć jakieś tam szanse – bo jednak Mercedes jest na pewno cięższy od Xeda, a gdyby te silniki miały automat to w sumie miał bym chyba spore szanse... Hmmm....
Stoi taki samotny Mercedes sobie na światłach, podjechałem do niego z prawej strony (stał na lewym pasie), popatrzyłem co tam fajnego słychać, moje oczy ujrzały śliczną brunetkę
I żyli długo i szczęśliwie

Teraz się zastanawiam:
A) Czy ten mercedes to był jakiś słaby – tzn. 220CDI – 150km, albo 200 Kompressor – 160km + automat, że z nim wygrałem,
B) Czy babka odpuściła,
C) Czy może stwierdziła, że nie będzie mi przypału na mieście robić,
D) Ciekawe jak ma na imię

Z tymi dwoma 150 i 160km, powinienem mieć jakieś tam szanse – bo jednak Mercedes jest na pewno cięższy od Xeda, a gdyby te silniki miały automat to w sumie miał bym chyba spore szanse... Hmmm....
f*ck
Doliores.
buda 99 czyli CLK 1 gen nie było tam diesla.
CLK 200 – 136 KM – do objechania FSem a co dopiero KF
CLK 200 K – 163 KM – osiągi porównywalne do KF w awtamacie do objechania myślę
CLK 230 K – 193-197 KM – cięzko (8,2 do paki)
CLK 320/430/55 AMG – słabo to widzę szybkie i w automatach.
a teraz jeszcze słówko o przyczepności, pojechałem sobie dzisiaj ściereczką pomierzyć coś czasy bo tak zimno (więcej tlenu) to może coś urwę z tych 9,7
Ruszam z 2k włącza się opcja wheelspin, myślę wrzuce 2b to się uspokoi, jak już dospinowałem do 6k wrzuciłem 3b i auto zaczęło na prostej iść bokiem
dzięki, przy drugim starcie z nożną kontrolą trakcji wykręciłem 13,3 sek do setki. Opony letnie continental 185mm. Asfalt, przesychający.
buda 99 czyli CLK 1 gen nie było tam diesla.
CLK 200 – 136 KM – do objechania FSem a co dopiero KF
CLK 200 K – 163 KM – osiągi porównywalne do KF w awtamacie do objechania myślę
CLK 230 K – 193-197 KM – cięzko (8,2 do paki)
CLK 320/430/55 AMG – słabo to widzę szybkie i w automatach.
a teraz jeszcze słówko o przyczepności, pojechałem sobie dzisiaj ściereczką pomierzyć coś czasy bo tak zimno (więcej tlenu) to może coś urwę z tych 9,7
Ruszam z 2k włącza się opcja wheelspin, myślę wrzuce 2b to się uspokoi, jak już dospinowałem do 6k wrzuciłem 3b i auto zaczęło na prostej iść bokiem
Stała pod ścianą prężąc kakao
Wracałem od teściów o 2 w nocy, jedzie przedemną Bmw serii 3, E36. Nie miał z tyłu żadnych znaczków. Ciemne szyby i buczący tłumik. Posiedziałem mu trochę na tyłku i rura.. on za mną, zdobyty dystans około 3 długości cały czas utrzymywałem a on nie mógł mnie dojść. Przy 160km/h robiłem do hamowanie do 80km/h, bo mijałem miejsce gdzie czasem stoi policja. W między czasie bmw mnie dogoniło i jak wielkim moim zdziwieniem było, że jechali kilka mertów przedemną i przez szyberdach ukazały się dwie ręce i wyprostowane środkowe palce. Zmieniłem pas na lewy i zbliżamy sie równo do kamery. Ja już trzymam zredukowany bieg 4000tyś obrotów.. mijamy kamerę i gaz w podłogę do 140km/h bmka dostała 3 długości, szkoda że musiałem zjechać na najbliższym zjeździe i żałuję, że nie widziałem miny kierowcy.
- Od: 13 cze 2008, 13:43
- Auto: MX-5
zaciek napisał(a):rzez szyberdach ukazały się dwie ręce i wyprostowane środkowe palce
niestety... kierowcy niemieckich mysli technicznej majachyba to zakodowane w głowie... i nie umieja przegrywac ;]
GO BIG OR GO HOME
- Od: 12 wrz 2007, 14:27
- Auto: Silvia power :*
noucamp napisał(a):niestety... kierowcy niemieckich mysli technicznej majachyba to zakodowane w głowie... i nie umieja przegrywac ;]
burakiem się jest lub nie, bez względu na marke
misiekwaw swiete slowa niestety niezaleznie od tego jakiej marki ktos ma samochod jak jest burakiem to chocby i maybachem jezdzil to burakiem pozostanie
Pozdrawiam
Pozdrawiam
2,5 v6 czarny
2.2 F2T czerwony
2.2 F2T czerwony
- Od: 20 lip 2005, 14:02
- Auto: Ford probe 2,5 V6
Ford probe F2T turbo + nitro
dwa filmy z zeszlo tyg ustawki w zg
golf 2 gti 1.8 16v seria 140km , ponoc tu jest ok 170km vs mazda mx6 2.5l zdrowa raczej bo gania k8 trolla
http://pl.youtube.com/watch?v=MgXcdcBS9 ... re=channel
i ten sam golf z moim fiatem , dostalem w pupę na 3 biegu , 1 i 2 dla mnie , a 3 jakbym nie mial
http://pl.youtube.com/watch?v=rnyEutQn5 ... re=channel
golf 2 gti 1.8 16v seria 140km , ponoc tu jest ok 170km vs mazda mx6 2.5l zdrowa raczej bo gania k8 trolla
http://pl.youtube.com/watch?v=MgXcdcBS9 ... re=channel
i ten sam golf z moim fiatem , dostalem w pupę na 3 biegu , 1 i 2 dla mnie , a 3 jakbym nie mial
http://pl.youtube.com/watch?v=rnyEutQn5 ... re=channel
-
Pyton162
no to moge go opisać , drugi film z moim udzialem , jak widac ze startu moja wygrana caly 1 bieg, koniec drugiego biegu remis, 3 i golf mi pojechal
poszperałem i golf mial na hamowni wynik 148km
poszperałem i golf mial na hamowni wynik 148km
-
Pyton162