Waluś napisał(a):a ryki to co najwyżej spot warszawsko świętokrzysko lubelski
teraz to mi sie zaczyna wszystko mieszać, myślałem że Ryki to ogólnopolskie otwarcie sezonu
www.mazdaspeed.pl
spec napisał(a):nie rozumiem dlaczego ryki zostały odwołane
spec napisał(a):więc dopóki nie dostanę more info , uważam że jest to [tiiit] postawienie sprawy
spec napisał(a):a jak ktoś nie chciał jechac do ryk to po co głosował o rykach , a jak chcieliście w-we było się nie udzielac w temacie o rykach!!
Waluś napisał(a):Ja uważam że taki głośny spot jak w wawie należało by zorganizować np w czerwcu
Morder napisał(a):no to sobie wyobraź, bo jak tak właśnie zrobię
Waluś napisał(a):Paweł nic na siłe, wszystko da sie ze sobą pogodzić ale trzeba o tym informować, rozmawiać i było by OK. Nie wszystko na siłe
Waluś napisał(a):Tak czy siak te spotkania ze sobą już kolidują, bo chćbym chciał, to to mójego egoizmu nie stać na dwa wyjazdy w jednym miesiącu do wawy i ryk. Więc egoizm podpowiada MI TAŃSZĄ OPCJE
tco_tm napisał(a):Ja mowilem o Klubowiczach morder... ale i tak szkoda, ze nie bedziesz. Twoje auto dalibysmy na sam front. Mowiac otwarcie, masz byc.
Morder napisał(a):nie mów hop, jeśli moje podanie o rozłożenie składki na raty zostanie przyjęte, to może wrócę do statusu klubowicza.
tco_tm napisał(a):Maszyna MS miele twoje podanie, ale watpie czy dostaniesz rozlozenie na kilkanascie rat bez dodatkowego uzasadnienia. W pierwszej kolejnosci bedziesz musial doslac wyciag z konta i historie transakcji z ostatnich pieciu lat.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Koordynatorzy Forum, Koordynatorzy