Zamkniety watek – kwietniowe spotkanie w Rykach

Uwagi na temat działania forum i strony klubowej. Zajrzyj, jeśli masz problemy z działaniem i obsługą.

Postprzez Crimer » 7 mar 2005, 21:13

Waluś napisał(a):a ryki to co najwyżej spot warszawsko świętokrzysko lubelski

teraz to mi sie zaczyna wszystko mieszać, myślałem że Ryki to ogólnopolskie otwarcie sezonu :|
Obrazek
Mazda Xedos 9 – jeszcze zawita...
Forumowicz

Od: 23 kwi 2004, 19:43
Auto: Mazda 3

Postprzez Waluś » 7 mar 2005, 21:17

Ja już ku... nic nie wiem.....
Fotorelacje z napraw 626 GD
Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy się ekonomia...
Forumowicz

Od: 21 lis 2003, 20:48
Auto: GJ SH01, a rekreacyjnie niebieskie 1300 ccm na dwóch kołach

Postprzez spec » 8 mar 2005, 00:16

powiem tak : a co ma piernik do wiatraka????????????? ja też już zgłupiałem <jelen> <jelen> <jelen> <jelen> <jelen> <jelen> <jelen> <jelen> jedno jest nie w porządku że zamknięty został wątek o "rykach" skoro była ankieta to znaczy że ludzie się wypowiedzieli na temat terminu spota w rykach a nie w "będzinie" , "pszczynie" czy w "qrwidołach" , nie rozumiem dlaczego ryki zostały odwołane , było nie aczynać tematu "ryk", jako uczestnik ankiety czuję się w jakiś sposób "oszukany" , pokazano mi cukierka a póżniej zabrano , rozumiem że w-wa może być czekoladką a nie cukierkiem ale w ankiecie pytano mnie o cukierka!!!!!!!!

p.s. rozumiem walusia , rozumiem wszystko ale tak się nie robi

więc dopóki nie dostanę more info , uważam że jest to [tiiit] postawienie sprawy , a jak ktoś nie chciał jechac do ryk to po co głosował o rykach , a jak chcieliście w-we było się nie udzielac w temacie o rykach!!!!!!!!!!to tyle pozdro
ŚWIECĄC WŁASNYM PRZYKŁADEM POPRWAWIASZ BILANS ENERGETYCZNY KRAJU!!!!!!!!!
"nie ma takiego miasta LONDYN , jest Lądek , Lądek Zdrój..." hehehehe
?????????????FAJNY MAM AVATAR, NIE ??????????????
Forumowicz

Od: 19 sty 2004, 16:52
Auto: FORD FOCUS 1.8 16V KOMBI

Postprzez Paweł » 8 mar 2005, 01:59

spec napisał(a):nie rozumiem dlaczego ryki zostały odwołane

Wiec jeszcze raz powiem, ze Ryki nie zostaly odwolane. Nie wnikam w metode, dla mnie najwazniejsze jest, zeby Ryki nie wypadly w terminie kolidujacym z potencjalna mozliwoscia zorganizowania spotkania na rynku Nowego Miasta w Warszawie.

spec napisał(a):więc dopóki nie dostanę more info , uważam że jest to [tiiit] postawienie sprawy

Tak wiec wstrzymaj sie z osadami i poczekaj na "more info".

spec napisał(a):a jak ktoś nie chciał jechac do ryk to po co głosował o rykach , a jak chcieliście w-we było się nie udzielac w temacie o rykach!!

Wiec jeszcze raz powiem, ze najwazniejsze w tym nieporozumieniu pomiedzy PR i KS jest czas w ktorym powstala realna propozycja zlotu w Warszawie, w miejscu normalnie niedostepnym dla pojazdow, pozwalajacym zorganizowac szczegolne spotkanie. Stalo sie to w czasie trwania ankiety nt. Ryk. Ze wzgledu na czas potrzebny na ustalenie _wejsciowych_ szczegolow, decyzja o terminie spotkania Rykach musiala zostac wstrzymana, zostalo to zrobione poprzez zamkniecie tematu.

Dodaje, ze na potencjalnym spotkaniu w Warszawie powinni spotkac sie wszyscy Klubowicze i fani Mazdy. Nie wyobrazam sobie sytuacji, ze czesc Klubu mowi "olewam Warszawe, jade do Ryk".
the right man in the wrong place...
gasoline
Zarząd – Prezes

Od: 20 paź 2003, 15:13
Auto: 4FH0VL CAJA '09
256 B4204T35 '17

Postprzez Morder » 8 mar 2005, 10:44

[quote="tco_tmbyło Nie wyobrazam sobie sytuacji, ze czesc Klubu mowi "olewam Warszawe, jade do Ryk".[/quote]

no to sobie wyobraź, bo jak tak właśnie zrobię :D
Forumowicz

Od: 20 paź 2003, 09:07
Auto: MX-3

Postprzez Waluś » 8 mar 2005, 10:50

Tak czy siak te spotkania ze sobą już kolidują, bo chćbym chciał, to to mójego egoizmu nie stać na dwa wyjazdy w jednym miesiącu do wawy i ryk. Więc egoizm podpowiada MI TAŃSZĄ OPCJE <lol>
Forumowicz

Postprzez Crimer » 8 mar 2005, 11:06

tco_tm napisał(a):Nie wyobrazam sobie sytuacji, ze czesc Klubu mowi "olewam Warszawe, jade do Ryk"

Bo tak właśnie będzie, rozpoczęcie sezonu będzie rozbite między Wa-wką a Rykami, a szkoda :(
Obrazek
Forumowicz

Postprzez Waluś » 8 mar 2005, 11:17

Ja uważam że taki głośny spot jak w wawie należało by zorganizować np w czerwcu, jak będzie ciepło i ogłosić to wcześniej a nie dawać wybór między jednym a drugim, ba wybór, władze chciały nas zmusić do wyjazdu do Warszawy.
Paweł nic na siłe, wszystko da sie ze sobą pogodzić ale trzeba o tym informować, rozmawiać i było by OK. Nie wszystko na siłe
Forumowicz

Postprzez Crimer » 8 mar 2005, 11:34

Waluś napisał(a):Ja uważam że taki głośny spot jak w wawie należało by zorganizować np w czerwcu

no właśnie, tylko szkoda że nałożono na klub z góry taki termin :(
Tak czy siak musimy czekać na więcej info od Tco, np z jakiej okazji zaproszono nas na rynek 9.10.04
Obrazek
Forumowicz

Postprzez Waluś » 8 mar 2005, 11:42

Czekam z niecierpliwością :)
Forumowicz

Postprzez Paweł » 8 mar 2005, 16:33

Morder napisał(a):no to sobie wyobraź, bo jak tak właśnie zrobię

Ja mowilem o Klubowiczach morder... ale i tak szkoda, ze nie bedziesz. Twoje auto dalibysmy na sam front. Mowiac otwarcie, masz byc.

Waluś napisał(a):Paweł nic na siłe, wszystko da sie ze sobą pogodzić ale trzeba o tym informować, rozmawiać i było by OK. Nie wszystko na siłe

Dlatego tak wlasnie bedzie, troche ciezko rozmawiac jak sie nie ma za duzo do powiedzenia.

Waluś napisał(a):Tak czy siak te spotkania ze sobą już kolidują, bo chćbym chciał, to to mójego egoizmu nie stać na dwa wyjazdy w jednym miesiącu do wawy i ryk. Więc egoizm podpowiada MI TAŃSZĄ OPCJE

Widzisz... wlasnie dlatego uwazam, ze w tym czasie nie powinno byc drugiego spotkania. Jesli opcja dojdzie do skutku, to jak napisalem obecnosc wszystkich Klubowiczow wielce wskazana, poniewaz bedzie to zlot wyjatkowy, gdzie Klub powinien pokazac czym jest naprawde, w przeciwnym przypadku bedzie kompromitacja. Szykuj sie wiec na 9/10 w Warszawie. :)
gasoline
Zarząd – Prezes

256 B4204T35 '17

Postprzez Morder » 8 mar 2005, 19:12

tco_tm napisał(a):Ja mowilem o Klubowiczach morder... ale i tak szkoda, ze nie bedziesz. Twoje auto dalibysmy na sam front. Mowiac otwarcie, masz byc.

nie mów hop, jeśli moje podanie o rozłożenie składki na raty zostanie przyjęte, to może wrócę do statusu klubowicza.
Forumowicz

Od: 20 paź 2003, 09:07
Auto: MX-3

Postprzez Paweł » 8 mar 2005, 19:43

Morder napisał(a):nie mów hop, jeśli moje podanie o rozłożenie składki na raty zostanie przyjęte, to może wrócę do statusu klubowicza.

Maszyna MS miele twoje podanie, ale watpie czy dostaniesz rozlozenie na kilkanascie rat bez dodatkowego uzasadnienia. W pierwszej kolejnosci bedziesz musial doslac wyciag z konta i historie transakcji z ostatnich pieciu lat.
gasoline
Zarząd – Prezes

256 B4204T35 '17

Postprzez ravo » 8 mar 2005, 22:31

tco_tm napisał(a):Maszyna MS miele twoje podanie, ale watpie czy dostaniesz rozlozenie na kilkanascie rat bez dodatkowego uzasadnienia. W pierwszej kolejnosci bedziesz musial doslac wyciag z konta i historie transakcji z ostatnich pieciu lat.

ja moge jako kordyantor fiansow gwarantowac za morde :P
tez jestem za spotem w wawie
italian boy
Zarząd – Vice Prezes

Od: 26 gru 2003, 13:24
Auto: Trophy & F1 R26

Postprzez panstasio » 9 mar 2005, 14:00

ravo a ze sie zapytam przyjedziesz?? :|
coś ciekawego?? tylko co??
Forumowicz

Od: 28 paź 2003, 10:07
Auto: myszowate 626-twsknie;MX6 ;)

Postprzez ravo » 9 mar 2005, 15:00

panstasio napisał(a):ravo a ze sie zapytam przyjedziesz??

do wawy tak na mega spota do ryk nie chyba ze bedzie wynajete lotnisko to tak
italian boy
Zarząd – Vice Prezes

Od: 26 gru 2003, 13:24
Auto: Trophy & F1 R26

Postprzez Globy » 9 mar 2005, 15:57

Czesc,

prosze o cierpliwosc i wyrozumialosc – wstrzymanie tematu spotkania w Rykach zostalo spowodowane czasem uzyskiwania informacji na temat zlotu w Warszawie. Nie ma w tym naszej winy, poniewaz do tej pory otrzymalismy tylko kilka konkretnych zdan, aczkolwiek opcja spotkania prezentuje sie na tyle ciekawie, ze warto w tym temacie dzialac dalej. Poniewaz, jak pisal Pawel, mogloby to byc cos specjalnego, warto odsunac czasowo inne spotkania i pozwolic Mazdowiczom zgromadzic srodki oraz wybrac sie na taki spot.

Pod koniec maja ma odbyc sie zlot na Slowacji, za czym stoja spore dla niektorych pieniadze. Na pewno uda nam sie pogodzic kalendarium spotkan; nie chodzi o odbebnienie Ryk i wepchanie ich terminu na sile, kiedy moze sie tam zjawic wiecej osob, ale szansa warszawska jest szczegolna. Mysle, ze na pewno milo bedzie urzadzic te kilka imprez, ale przy chwilowej rezygnacji/odsunieciu zlotu na lotnisku bedziemy mogli poswiecic sie organizacji spotkania ambitniejszego, ktore da wiele przyjemnosci i doswiadczenia na przyszlosc oraz gdzie mozna bedzie spotkac sie w szerszym gronie. Zobaczymy w ciagu najblizszych dni, czy i jak sie potoczy sprawa oraz co z terminem spotkania w Rykach (mamy miesiac z zapasem).
Klubowicz

Od: 24 paź 2003, 22:02
Auto: C140 M120