magicadm napisał(a):Kiedyś to nazywano "kulturą drogową"
Otóż to

www.mazdaspeed.pl
magicadm napisał(a):Kiedyś to nazywano "kulturą drogową"
Myjk napisał(a):Cała zabawa polega na tym, aby postępować logicznie, a nie sztywno trzymać się prawa.
Czacha napisał(a):a zapis o obowiązku ustąpienia pierwszeństwa pojazdom jadącym prawym pasem nagle nie istnieje?
Myjk napisał(a):Gdyby wszyscy jeździli jak Ty mówisz, to w życiu byśmy do celu nie dojechali.
Czacha napisał(a):Ale nie tak, jak JA mówię, tylko jak PRZEPISY mówią!
Myjk napisał(a):Na drodze wyłącz sztywne patrzenie na przepisy, włącz za to głowę.
strOOs napisał(a):Gdyby nie to ze lubie moje autko to bym sie debilowi ktoremus podsunal... ysz
strOOs napisał(a):Link do mapy
Grafit napisał(a): mnie wku***ają ludzie zwalniający pod gore
Malutki napisał(a):Grafit napisał(a): mnie wku***ają ludzie zwalniający pod gore
mnie również! jedzie taki dziadzio na piątce 70 km/h i nie zredukuje ani nie przyciśnie za nic w świecie, a przed wzniesieniem kawał prostej, żeby się bujnąć!
Ostatnio wkurzył mnie facet stojący za mną na skrzyżowaniu i trąbiący na mnie, żebym jechał, a ja nie chciałem wciskać się przed nadjeżdżające auto! Pouczyłem go kulturalnie, jadąc dłuzszy czas przed nim z prędkością 40 km/h(no co? w mieście to było
)
Myjk napisał(a):Jedyne rozwiązanie, to zanotować numery i 112. Pewnie na gorącym uczynku nie złapią,
ale namierzą i wyślą wezwanie na przesłuchanie, więc trochę mu koło pióra narobisz.
strOOs napisał(a):Żanetka czyli chyba wrzuce aparat do auta do jazdy nacodzien w celu fotografowania takich klientow
Skorupek napisał(a):Strasznie mi takie chamstwo podnosi ciśnienie i już wyłączyłem silnik
Malutki napisał(a):a z tego juz wyrosłem, po prostu olewam chamów i tyle, niech się rozbijaja na złamanie karku i na takich przyjdzie czas
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości