Kogo widziałem / widziałam
biała Mazda 323F BA widziana w leklerku na Bielanach w piątek ok 18 blachy WZ... i czerwone podkładki – pewnie Dorota
i dzisiaj w Arkadii również ok 18 widziana czerwona MX5 blachy WE... i czerwone podkładki...
Pozdrawiam kierowniczki i kierowników...
i dzisiaj w Arkadii również ok 18 widziana czerwona MX5 blachy WE... i czerwone podkładki...
Pozdrawiam kierowniczki i kierowników...
- Od: 13 lis 2006, 21:46
- Auto: M323F/BJ/FP
pozdrowienia dla kolegi z 626 na podkładkach spotkanego dzisiaj w drodze do pracy na moście siekierkowskim
i wczoraj widzianego mx-3 (wrc) na podkładkach pod firmą AQUAEL (nie pamiętam niku)
i wczoraj widzianego mx-3 (wrc) na podkładkach pod firmą AQUAEL (nie pamiętam niku)
Wszystko dla fryzjera/fryzjerki od A do Z tel. 511-134-605
- Od: 24 sty 2008, 19:23
- Auto: mazda323c 1.3 16v
a ja Twoja mazda chyba widziałem malutka, miedzy 18 a 19 na nowolipkach. Prawie codziennie widuję tam również RX8, pozdrowienia 
2013 Bugatti Veyron Zawieszenie KW, świecie Brisk, 2 Magnetyzery, Spoiler od EVO IV, Intercooler Iveco, orurowanie DIY, klocki przód BMW 328i, sprzeglo Radzikowski, Wałek inż Świątek, rozpórka kielichów, radio z mp3, pasy i szelki Sparco SOLD
2015 Zonda R, swap z CCX, polerowana głowica, kute śruby obudowy akumulatora, TIP na zamówienie (Ząbki, k/Warszawy), sprężyny Eibach, końcówka wydechu Mugen
Auto Księzyno – nie polecam!!!!
2015 Zonda R, swap z CCX, polerowana głowica, kute śruby obudowy akumulatora, TIP na zamówienie (Ząbki, k/Warszawy), sprężyny Eibach, końcówka wydechu Mugen
- Od: 23 lut 2008, 18:36
- Auto: Zonda R swap z CCX
habzimierz napisał(a):a ja Twoja mazda chyba widziałem malutka, miedzy 18 a 19 na nowolipkach
niemożliwe bo ja od wtorku służbówką śmigam, a madzia stoi

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Pozdrawiam czerwoną 323C, tablice poznańskie (PO) – Pan wyprzedzał tira chyba na 5 biegu niezbyt przejmując się mną na zderzaku za nim i autem które jechało z naprzeciwka...
Niestety rozstaliśmy się po kilku minutach, bo jazda za nim była "trochę" ryzykowna...

Niestety rozstaliśmy się po kilku minutach, bo jazda za nim była "trochę" ryzykowna...
f*ck
NBR napisał(a):dzisiaj w Arkadii również ok 18 widziana czerwona MX5 blachy WE... i czerwone podkładki...
dziękuję i pozdrawiam również
wczoraj na popiełuszki 18-19 widziana niebieska 6 z niebieskimi podkładkami klubowymi na ablicach WX..., kto to?

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
malutka napisał(a):habzimierz napisał(a):a ja Twoja mazda chyba widziałem malutka, miedzy 18 a 19 na nowolipkach
niemożliwe bo ja od wtorku służbówką śmigam, a madzia stoijest charakterystyczna-na tylnej szybie duuuuży napis "malutka"
jest tez charakterystyczna bo ma spojler rozmiaru XXXXL, taki sam jak w tej, ktora wczoraj widzialem
2013 Bugatti Veyron Zawieszenie KW, świecie Brisk, 2 Magnetyzery, Spoiler od EVO IV, Intercooler Iveco, orurowanie DIY, klocki przód BMW 328i, sprzeglo Radzikowski, Wałek inż Świątek, rozpórka kielichów, radio z mp3, pasy i szelki Sparco SOLD
- Od: 23 lut 2008, 18:36
- Auto: Zonda R swap z CCX
14 dni temu wyjechalem z Krakowa nad morze (Darłówek), 10 dni pozniej wracalem. Łącznie 20 godzin jazdy ze malymi przestojami, na trasie spotkałem około 15-tu Mazd, różnych modeli. Mrugnąłem lub machnąłem do ok.12-tu (kilka odpuściłem, bo albo nie bylo jak, albo nie zdarzylem). Tylko jedna Mazda..323F BG nie popatrzyła na mnie jak na idiotę!! Reszta łapała odrazu za światła żeby sprawdzic czy włączone, albo dawała w hamulec bo myslała ze misiaczki na drodze – nie do wiary!
heh 
-
Gość
Awik napisał(a):pozdrowienia dla lsniacej czarnej 6 na niebieskim podkladzie WI.... skrecajacej z kondtratowicza w chodecka ok 11.30
- Od: 24 sty 2008, 13:42
- Auto: Jest Mazda 3 BL 2.0 MZR DISI i-Stop HB '11 Gunmetal Blue Mica
Była Mazda 6 GG CiDT 2.0 '05 Black Mica
Pozdrowienia dla czarnej MX-5 NC na Wrocławskich blachach z którą się mijałem wczoraj w Kłodzku.
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
pozdrowienia dla rogal-a z którym się dziś mijałem na skrzyżowaniu Al. Jerozolimskich i Emilii Plater o 15:50 
- Od: 19 maja 2007, 19:52
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6 1997r
Honda VFR V-Tec 800 2003r.
Gibsong napisał(a):To się nazywa być w złym miejscu o niewłaściwym czasie
a to dlaczego

Pozdrawiam właściciela niebieskiej 6 kombi o numerach WX 50009 wypakowanej po dach rzeczami biwakowymi którego spotkałem dziś około 17:30 na al. Jerozolimskich 
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B