Wrażenia i dyskusje

Postprzez Lulka » 1 sie 2008, 16:28

Deltom napisał(a):dziwie się natomiast że ci wszyscy co tak narzekają nie widzieli Waszej pracy włożonej w przygotowanie tej imprezy

bywa ... ludzie sa różni .. wszystkim nie dogodzisz i koniec tematu :P
andariel napisał(a):to nie pierwsze dzidzi jakie lulu chciała ukraść

csssssiiiiiiii .... bo sie wyda :P ja to bym jeszcze jedno ukradła :P heheheh moze sie nawinie kiedy :P
Forumowicz

Od: 26 lut 2008, 01:19
Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez Globy » 1 sie 2008, 18:24

Uff, ja standardowo z poślizgiem dorzucę jeszcze kilka słów komentarza i podziękowań <usmiech> Gratuluję nam wszystkim świetnej imprezy – mnie się podobało tyle szczegółów, że nie sposób wspomnieć o wszystkim. Wskoczyliśmy na kolejny próg profesjonalizmu w organizacji imprez, co jest niewątpliwie zasługą Maćka, jego podejścia do tematu, ludzi i spojrzenia na detale... często najważniejsze. Dlatego jemu jestem wdzięczny szczególnie, mając nadzieję, że to dopiero kolejny z odcinków naszej współpracy – i nie tylko naszej ;) Tutaj chciałbym wspomnieć o osobach, których trud widziałem osobiście, miałem okazję uścisnąć dłoń lub usłyszeć – dziękuję naszej kochanej Madzi za serce wkładane w ten Klub, arcziarturowi, Siw-emu, tabaqowi, Greenowi, chudemu, gaduli i andariel, a także Lulu, pressgirl, Xenocydowi, krzychowi, y, Boostowi, Lince, Veyronowi, hitmanowi, ekipie z 1/4 mili (Szymon, Piotr i Paweł oraz Adaś)... i wszystkim, których nie wymieniłem, a dołożyli swoją cegiełkę, pomagając lub po prostu goszcząc na zlocie.

I nie chodzi tutaj o koszulkę organizatorską, lecz podejście. Na pewno są rzeczy do poprawy, jak kultura w werbalnej komunikacji wobec gości (o tym porozmawiamy gdzie indziej, hihi), czy bardziej elastyczne ramy czasowe, ale oznaczenia na zlocie, ilość i rozplanowanie konkurencji, wreszcie brak (poza jednym drobiazgiem) niemiłych zdarzeń blacharskich – wypas! Cieszę się nawet, że zostałem dwukrotnie opierd... przez ekipę organizacyjną, od razu milej na sercu człowiekowi, że wreszcie ktoś się przejmuje i próbuje stosować innych do regulaminu <usmiech> Mam nadzieję, że utrze się z czasem, że ta ekipa pełni na zlocie inną rolę niż my – goście – i obie strony bez dyskusji oraz wchodzenia sobie w drogę przysłużą się sukcesowi imprezy. Na pewno nie można przejmować się nadmiernie swoją rolą "stróża", zostawiając czas na krótki oddech, przejażdżkę i pogawędkę z resztą gości ;) W kwestii zaś konstruktywnej krytyki wspominajcie proszę o plusach, żebyśmy mogli także zwrócić uwagę na koncepcje, które szczególnie warto utrzymać i rozwijać w przyszłości.

Zlot 3-dniowy przypadł mi jeszcze do gustu z powodu "lajtowego" startu, mianowicie piątkowej integracji, a nie sobotniego biegu z konkurencjami, który ma miejsce zazwyczaj. Znalazł się czas na piwo z wieloma osobami z forum, których do tej pory nie znałem, powolny spacer między pięknymi autami, robienie fotek, a i pomoc organizacyjną też.
Klubowicz

Od: 24 paź 2003, 22:02
Auto: C140 M120

Postprzez tabaq » 2 sie 2008, 00:04

Globy napisał(a):tabaqowi

dzięki prezesie, aż mi się łezka w oku zakręciła.... ;)
Madzia sprzedana... był Japoniec z Japońską duszą... została Japońska dusza ;–) w Niemieckim aucie...
Obrazek

Obrazek – Zobacz mnie na GoldenLine
Forumowicz

Od: 19 cze 2007, 22:44
Auto: VW Passat 1,9 TDI B5 (3B)

Postprzez Lulka » 2 sie 2008, 00:21

Globy napisał(a):a także Lulu

przyjemnosc po ojejj stronie :P i polecam sie na przyszlosc :) o ile z takim szefem :)
Forumowicz

Od: 26 lut 2008, 01:19
Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez Giero » 2 sie 2008, 00:32

Ja dopiero z urlopu wróciłem – od razu po zlocie poleciałem do Orzysza. Kurcze ile mam lektury do poczytania ! :P
ale to już nie dzisiaj. A moja opinia co do zlotu jest taka: Było świetnie i dobrze sie bawiłem.
Sprzedam felgę alu pięcioramienną rozstaw 4x100 http://img195.imageshack.us/i/img4118a.jpg
Forumowicz

Od: 26 cze 2007, 11:37
Auto: S40 T4

Postprzez PLaster » 2 sie 2008, 10:06

nie dziękuję :(
www.czelej.net
Klubowicz

Od: 4 lut 2008, 02:41
Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW

Postprzez Gapcio » 2 sie 2008, 12:55

PLaster napisał(a):nie dziękuję

Widzisz PLasterq nas nie zauwazono... :P <lol> hahaha
Obrazek
Forumowicz

Od: 30 sie 2007, 17:06
Auto: Opel Vectra C 2.2

Postprzez malutka » 2 sie 2008, 13:58

Globy napisał(a):naszej kochanej Madzi za serce wkładane w ten Klub

<przytul> nie za ma co ;)

Gapcio napisał(a):PLaster napisał:
nie dziękuję

Widzisz PLasterq nas nie zauwazono... język łoł hahaha

Chłopaki:

Globy napisał(a):i wszystkim, których nie wymieniłem, a dołożyli swoją cegiełkę, pomagając lub po prostu goszcząc na zlocie.

wybaczcie Prezesowi – nie jest w stanie spamiętać wszystkich :P
Obrazek
good girls go to heaven bad girls go everywhere...
bad girl ;)
Forumowicz

Od: 6 maja 2006, 12:20
Auto: マツダ MX-6 2.0 FS '92

Postprzez PLaster » 2 sie 2008, 14:11

malutka napisał(a):Gapcio napisał:
PLaster napisał:
nie dziękuję

Widzisz PLasterq nas nie zauwazono... język łoł hahaha

Chłopaki:

Globy napisał:
i wszystkim, których nie wymieniłem, a dołożyli swoją cegiełkę, pomagając lub po prostu goszcząc na zlocie.

wybaczcie Prezesowi – nie jest w stanie spamiętać wszystkich język

po prostu trzeba głośno krzyczeć, no ale ;)

mi wystarczy to, że sam wiem co i jak zrobiłem, tak samo i Ty Gapcio – przenieść Toj toj'a to przecież każdy potrafi, hi hi hi...
www.czelej.net
Klubowicz

Od: 4 lut 2008, 02:41
Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW

Postprzez chudy » 2 sie 2008, 14:16

PLaster, Ci co byli "blisko" wiedzą kto jak się przysłużył, to samo tyczy się Ciebie Gapcio, a osobiście mi nie zależy na laurach i wychwalaniu. Lecz jeśli to podniosło by was na duchu to coś się wymyśli. Trzeba tylko do Globy-ego jakieś pismo wystosować o oficjalne ukoronowanie przy pomocy wieńców laurowych albo coś w tym stylu :D
Obrazek
Forumowicz

Od: 30 sty 2005, 12:07
Auto: Xedos CA KF i Pastuch B3 :)

Postprzez malutka » 2 sie 2008, 14:19

chudy hahaha dobre :P
Obrazek
good girls go to heaven bad girls go everywhere...
bad girl ;)
Forumowicz

Od: 6 maja 2006, 12:20
Auto: マツダ MX-6 2.0 FS '92

Postprzez Hitman » 2 sie 2008, 14:51

chudy napisał(a):Ci co byli "blisko" wiedzą kto jak się przysłużył, to samo tyczy się Ciebie Gapcio, a osobiście mi nie zależy na laurach i wychwalaniu. Lecz jeśli to podniosło by was na duchu to coś się wymyśli. Trzeba tylko do Globy-ego jakieś pismo wystosować o oficjalne ukoronowanie przy pomocy wieńców laurowych albo coś w tym stylu zeby

swieta prawda!
Mariusz Pozdrawia....

Bądź odważny. A jeżeli nie jesteś, udawaj, że jesteś. Nikt nie zauważy różnicy.

http://www.youtube.com/watch?v=MF0kKIyT ... re=related
Zastanów się dwa razy zanim zaczniesz robić prawko! hahaha
Forumowicz

Od: 10 wrz 2007, 21:12
Auto: Mazda 323C Biała strzała;p

Postprzez chudy » 2 sie 2008, 14:59

Ave GapcioObrazek, Ave PLasterObrazekObrazek
Forumowicz

Od: 30 sty 2005, 12:07
Auto: Xedos CA KF i Pastuch B3 :)

Postprzez AgaLew » 2 sie 2008, 15:23

Dotarłam! (3 dni temu)
MegaSpot bardzo udany. W sumie pierwsza duża impreza, na której byłam. Podziękowania dla Brii i całego SZTABU jawnego i niejawnego :) Dobra robota! Troszkę mi żal, że swojej Czerwonaj Suczki nie było ze mną, ale Migotka od leegvaana po części to zrekompensowała. Dzięki leegvaan za bezpieczny transport! :*
Cieszę się, że mogłam poznać tych, z którymi zdarzało mi się na forum pisać albo po prostu tylko ich czytać :) I miło było spędzić czas także ze znaną mi już ekipą (brakowało tylko jeszcze przedstawicieli Podbeskidzia).
Nawet pogoda nam dopisała. A co do poparzeń słonecznych, to u mnie brak (podkład pod opaleniznę wyrabiłam w Wyrazowie :) ) Mam za do niezłą bułe na kostce po tym, jak dziura na polu namiotowym zaatakowała mnie w nocy.
Już nie mogę sie doczekac następnego zlotu!
Agata
Mazda jest kobietą...

Obrazek
Forumowicz

Od: 12 kwi 2008, 22:59
Auto: moja ex: 323 C (BA) Z5 '95
obecnie: Mazda Premacy '02

Postprzez Blade » 2 sie 2008, 20:56

I ja też właśnie wróciłem <lol>

Po 9 godzinach w samochodzie jestem troszeczkę nieżywy ale tak pokrótce bez owijania w bawełnę..

Bardzo fajny zlot. To mój pierwszy więc nie mam porównania ale jestem zadowolony :) Wyrazy szacunku i podziękowania dla wszystkich organizatorów.

Cieszę się że mogłem osobiście poznać ludzi z forum oraz podziękowania za miłe towarzystwo m.in. ( na pewno nie wymienię wszystkich ze względu na sklerozę ) dla: Anonimki, Trolla Bagiennego, Mako, Pytona, Kinkiego, Faraona, Klanowi Cukierków, Gapciowi, Siwemu, Globy'emu – PN rządzą ;) , Grzybowi, Rikiemu, Xenocydowi ekipie z painballa i całej reszcie którą nieświadomie pominąłem :(

Trollu – dzięki za możliwość lansu MX-em :]
Wojtekkk – dzięki za możliwość zapoznania się z 626

na chwilę obecną więcej nie pamiętam...

aha..

Troll Bagienny napisał(a):A Blade jak siedzial ze mna to mial kamienna twarz... moze gacie mial pelne

a PFFFFFFFFFFFFF !!! podziwiałem odgłosy silnika :P
Obrazek
Forumowicz

Od: 18 sie 2006, 17:00
Auto: MX-5 NBFl BP '01

Postprzez Troll Bagienny » 2 sie 2008, 21:56

Blade napisał(a):Trollu – dzięki za możliwość lansu MX-em

Nie ma za co :)

Blade napisał(a):podziwiałem odgłosy silnika

Jak ten dzwiek ci sie podobal to trzeba sie bylo przejechac z Ravo... nie wiem czy widziales mine Pytona jak wysiadl z Fiata <lol>
Forumowicz

Od: 4 sty 2007, 17:31

Postprzez KRISMYS » 3 sie 2008, 09:44

Fajowo było co by nie mówić <lol> organizacja klawa ale te wyjazdy i wjazdy trochę częsciej towarzystwo spisało się na medal tylko koledzy WIĘCEJ luzu tak jak Malutka ciągle uśmiechnieta wszędzie jej pełno ale Magdy chyba wszystkie takie są zwariowane – moja córa też- a tak podsumowując po nas będzie tam zlot Hond i kolesie wychaczyli cały ośrodek . Moze by tak organizować jeden MEGA zlot latem z taka ocją w terminie wolniejszych miejsc ;) <lol>
Cobretti

Moja Madzinka -http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=091b5e98699a60b2
Forumowicz

Od: 19 gru 2007, 21:48
Auto: mazda 323 F Ba 97 srebrna

Postprzez loockas » 3 sie 2008, 09:59

wydaje mi sie, ze bylo nas troche za duzo na nocleg w osrodku :)
Andżeju, jak Ci na imię?
Forumowicz

Od: 6 maja 2007, 00:55
Auto: PaRHaTy
Ajonik
Kupra

Postprzez KRISMYS » 3 sie 2008, 10:17

Tam gdzie byłem było kolo 100 domków 2,3,4 osobowych to jest tylko moja lużna propozycja do zastanowienia sie na przyszły rok . Znikneło by wiele problemów z niedogodnościami namiotowymi :] :(
Cobretti

Moja Madzinka -http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=091b5e98699a60b2
Forumowicz

Od: 19 gru 2007, 21:48
Auto: mazda 323 F Ba 97 srebrna

Postprzez Blade » 3 sie 2008, 10:26

Troll Bagienny napisał(a):Jak ten dzwiek ci sie podobal to trzeba sie bylo przejechac z Ravo.

jechałem we Wrocławiu :]
Obrazek
Forumowicz

Od: 18 sie 2006, 17:00
Auto: MX-5 NBFl BP '01