Luki1010 napisał(a):Jak poczytasz o tych autach to czesto są wybebeszone i mocno zmodyfikowane
mysle ze znaczenie ma takze te 20 koni ktore brakuje wszystkim kl-ze na naszym forum
niemniej jednak szacun za ogrom pracy i wyniki
www.mazdaspeed.pl
ravo napisał(a):xXx napisał(a):No to kiedy Panowie 1/4 w Rykach
a co BA dalej nie dojedzie ?
siewi napisał(a):a i czy mozna robic jakies ulepszenia(i jakie) jak sie ma lpg zeby nie zniszczyc od razu silnika??
siewi napisał(a):a ja tak z innej beczki... ktos sie orientuje jak tam eFka bg 1.6 16v kontra golf3 1.8...?>
xXx napisał(a):No to kiedy Panowie 1/4 w Rykach
Gibsong napisał(a):PPS. Mógłby mi ktoś wskazać gdzie znajdę wyniki 1/4 w Borsku, bo jakiś upośledzony umysłowo jestem dziś i nie mogę znaleźć.
Gibsong napisał(a):zasadniczo masz rację, tylko nie wiem czy 90 KM jest przypisane do 1.8 GT czy były też w innych wersjach wyposażenia, kiedy wszedł silnik 1.6 75 KM to zastąpił 1.8 75 KM (który dostępny był odtąd wyłącznie jako 1.8 aut) i nie trzeba było rozróżniać bo z manualną był tylko 1.8 90 KM pewnie również jako CL GL Bon Jovi Pink Floyd czy jakie tam wersje były. GTi to natomiast zawsze 2.0 115 KM, a GTi 16V ten silnik z 16v głowicą początkowo 143 KM potem "pełne" 150 KM.
o 1.8 16V w Mk.3 nie słyszałem aczkolwiek widziałem na allegro kiedyś po swapie z mk.2
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje