Mało tego moja GF-ka dostała nowe Oponki Wielosezonowe GoodYear..
www.mazdaspeed.pl
zaczek111 napisał(a):malkolm a droższego wosku nie miałeś
nemi napisał(a):Ja wczoraj wymieniłem żarówkę świateł mijania. Foto w trakcie prac:
prezes83 napisał(a):nemi napisał(a):Ja wczoraj wymieniłem żarówkę świateł mijania. Foto w trakcie prac:
Zatrzymuje Cię policja i nakazuje wymienić przepaloną żarówkę... tak samo w nowej fieście z tyłu wymiana bez przeszkolenia jest prawie niemożliwa.
Za takie rozwiązania auta nie powinny dostawać homologacji.
prezes83 napisał(a):Zatrzymuje Cię policja i nakazuje wymienić przepaloną żarówkę...
nemi napisał(a):Cóż, roboty jest 2-3 minuty, musieliby cierpliwie zaczekać.
Rozwiązanie, mimo że wygląda kuriozalnie nie jest takie złe. Są auta, które wymagają wizyty w serwisie albo mozolnego rozbierania przodu (czy tak przypadkiem nie jest z Mazdą 6? Coś mi tak świta, choć nie jestem pewien.)
prezes83 napisał(a):Ale i tak powinno być łatwiej
nemi napisał(a):Niestety nie te czasy. Po pierwsze nastawianie jest na zarabianie na serwisowaniu, a po drugie najzwyczajniej w świecie osprzęt silnika zajmuje coraz więcej miejsca – więcej elektryki, elektroniki, bezpieczników, różnych zaworów i rureczek do rozwiązań "ekologicznych", klimatyzacja etc.
Siw-y napisał(a):A co potem z ustawieniem świateł? przecież nigdy lampy tak samo nie przykręcisz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości