makmarc napisał(a):Ja widzę jedno, jeśli ktoś się z tym nie zgadza, coś mu nie pasuje, nie bierze po prostu udziału i nie komentuje, tyle.
Idąc Twoim tokiem myślenia zamknijmy forum, po co będziemy pisać?
www.mazdaspeed.pl
makmarc napisał(a):Ja widzę jedno, jeśli ktoś się z tym nie zgadza, coś mu nie pasuje, nie bierze po prostu udziału i nie komentuje, tyle.

Maniekvip napisał(a):
Buahahaha z PO jesteśBo takie same poglądy masz. Najlepiej wszystkim pozamykać usta mydlić oczy a szlachta się bawi dalej.
Po to są fora aby prowadzić dyskusje.
Maniekvip napisał(a):Zaznaczam, że tu jest POLSKA a nie Norwegia

dicon napisał(a):makmarc napisał(a):Ja widzę jedno, jeśli ktoś się z tym nie zgadza, coś mu nie pasuje, nie bierze po prostu udziału i nie komentuje, tyle.
Idąc Twoim tokiem myślenia zamknijmy forum, po co będziemy pisać?
Maniekvip napisał(a):KMBak napisał(a):
Norreca napisał(a):
dla mnie to wyglada na wielki ból du...
No właśnie też tak to trochę odbieram.
W Norwegii naprawdę tak wygląda wiosna.

Norreca napisał(a):a idąc dalej oddaj mazde do Japoni i kup polskie auto... bo tu jest Polska.
Regulamin jest jaki jest i się go trzymali wszyscy co zglosili zdjęcia
makmarc napisał(a):i zieleniące się pięknie drzewa oraz kwitnące mlecze to dla Ciebie nie jest obraz wiosenny
makmarc napisał(a): jestem przeciwnikiem PO, które potrafi powiedzieć, że czarne to białe, podobnie jak Ty sugerując całej reszcie, że coś jest nie na temat. Mam nadzieję, że zrozumiałeś mój przekaz
pamiętacie Maniekvip napisał(a):Norreca napisał(a):a idąc dalej oddaj mazde do Japoni i kup polskie auto... bo tu jest Polska.
Regulamin jest jaki jest i się go trzymali wszyscy co zglosili zdjęcia
A to mamy jakieś polskie auto hmmm...
Fota nr 30 i tłumaczenie, że to norweska wiosna jest po prostu wyssane z palca
Na konkurs zimowy dam letnią fotkę i jak ktoś się doczepi to mu odpiszę, że to brazylijska albo australijska zima.
Nie wiem skąd u Was taka niechęć do zmian i poprawy regulaminu. Jak czytam te posty "obronne" to nie wiem czy się śmiać czy płakać.
Wiele razy pisałem że regulamin jest kiepski i ma sporą dziurę.

Maniekvip napisał(a):Przypomnij sobie konkurs zimowy fotkę 22 i 28 Czy ona jest zgodna z regulaminem

Yoki napisał(a):Ps. Ja jestem za nowymi kategoriami zdjęciowymi np. Mazda w odbiciu, Zabawne zdjęcie z Mazdą, Mazda i jej cień

Weelkoo napisał(a):Zdjęcie było zrobione 3 stycznia 2015, jak mnie pamięć nie myli to zmian w kalendarzu nie było i zimę kalendarzową mamy od 22 grudnia do 22 marca. Zdjęcie spełnia więc temat – jest zimowa pora nie zimowy plener. Już nie wspomnę jak wyglądała w tym czasie aura. Było więc jakie było co odzwierciedla liczba głosów (2, słownie DWA).
Yoki napisał(a):Maniekvip zaproponuj proszę zapis do regulaminu i wtedy będziemy dyskutować na razie to obrzucasz wszystkich dookoła błotem/śniegiem w zależności od pory roku nie odpowiednie skreślić.
Ps. Ja jestem za nowymi kategoriami zdjęciowymi np. Mazda w odbiciu, Zabawne zdjęcie z Mazdą, Mazda i jej cień
makmarc napisał(a): ale mi również w obecnej turze zostało to zarzucone, nie uważasz, że nie słusznie?
makmarc napisał(a):Zgadzam się co do zimowego i do obecnych też, ale mi również w obecnej turze zostało to zarzucone, nie uważasz, że nie słusznie?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości