Mazda6 (GG / GY) – Szybkie pytania – WAŻNA INFORMACJA, STR.313
Mi ostatnio też zaparowały kilka razy. A mam dodatkowo uszczelniane po rozklejaniu. Nie wiem właśnie, czy są tam jakieś "odpowietrzniki".
Ok, ale od LEDowych kierunków i LEDowych dziennych para nie zniknie 
A z xenonami też wcale nie tak różowo
A z xenonami też wcale nie tak różowo
Ale rozumiem, że paruje klosz, a nie soczewka?
PS.
Czy wam kierunki też świecą "wszędzie"? Da się to jakoś regulować? Światło od nich nie jest nigdzie skierowane, i czasami stojąc na skrzyżowaniu z kierunkowskazem widzę jak oświetla np. górną krawędź wiaduktu który jest tuż za skrzyżowaniem, albo balkon na pierwszym piętrze.
PS.
Czy wam kierunki też świecą "wszędzie"? Da się to jakoś regulować? Światło od nich nie jest nigdzie skierowane, i czasami stojąc na skrzyżowaniu z kierunkowskazem widzę jak oświetla np. górną krawędź wiaduktu który jest tuż za skrzyżowaniem, albo balkon na pierwszym piętrze.
- Od: 5 lut 2012, 00:41
- Auto: Mazda 6, 2002
L3 2.3 166KM
Z kierunkami tak jest. Wsadź LEDowe, efektu oświetlania brak 
Jeżeli chodzi o mnie, tak paruje klosz.
LEM napisał(a):Ale rozumiem, że paruje klosz, a nie soczewka?
Jeżeli chodzi o mnie, tak paruje klosz.
Witajcie ! szybkie pytanie – mam okazje tanio kupić głośniki(4 sztuki – 2 przednie i 2 tylne) od zestawu Bosse. nie chce przekładać całej instalacji bo czytałem na forum że gra nie jest warta świeczki. Zastanawia mnie tylko czy jest jakikolwiek sens zamieniać oryginalne głośniki non-Bosse na te z zestawu Bosse. Czy mocowanie jest takie samo. Czy montuje się je na zasadzie plug-in-play ?
- Od: 11 paź 2012, 13:18
- Auto: Mazda 6 2007 2.0 PB
Syriusz1985 napisał(a): Zastanawia mnie tylko czy jest jakikolwiek sens zamieniać oryginalne głośniki non-Bosse na te z zestawu Bosse. Czy mocowanie jest takie samo. Czy montuje się je na zasadzie plug-in-play ?
wg mnie głośniki są takie same wielkościowo i powinny pasować w te same miejsca. Dziwnie by było żeby robili inne drzwi dla bose i bez...
Paweł
Sorki ,że tak drąże temat ale czy ktoś mógłby jeszcze potwierdzić wypowiedź kolegi "bieski ".To co napisał Swoop też wydaje mi się logiczne aczkolwiek z różnymi niespodziankami spotkałem się już podczas swojej motoryzacyjnej przygody :–)
- Od: 11 paź 2012, 13:18
- Auto: Mazda 6 2007 2.0 PB
bieski napisał(a):Te głosniki bez wzmacniacza nie beda smigaćTak mi się coś wydaje.
i bez subwoofera...
Pasować raczej będą, ale ogólnie chyba gra nie warta świeczki.
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
Mazda 6, benzyna szarpie mi przy przyspieszaniu w okolicy 1500-2500 obrotów szarpnie i leci dalej rproblemu nie ma przy zmianie biegow na wyzszych obrotach. Świece maja 10 tysiecy przejechane, platynowe ngk, zaden check sie nie wyswietla. Co moze byc przyczyna szarpania ?
Szarpie zarowno z pedalem wcisnietym w podloge jak i rzy lekkim przyspieszaniu
Szarpie zarowno z pedalem wcisnietym w podloge jak i rzy lekkim przyspieszaniu
- Od: 19 lip 2012, 20:48
- Auto: Mazda 6, 2002r, silnik 2,3
ignacy napisał(a):szukam opisu funkcji przycisków kierownicy
to szukaj dalej... o tempomacie znajdziesz napewno
Arkana , Renault , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
A z czym masz problem. Przeciez tam wszystko jest intuicyjne.
Auto na światłach to automatycznie zapalające się lampy o zmroku.
Kreski regulują odstępy między machnięciami, w polifcie działa to tylko w auto.
Auto na wycieraczkach to automatyczne wycieraczki jak pada.
Auto na światłach to automatycznie zapalające się lampy o zmroku.
Kreski regulują odstępy między machnięciami, w polifcie działa to tylko w auto.
Auto na wycieraczkach to automatyczne wycieraczki jak pada.