WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
co do podziękowania to dziewczyny i chłopaki na "motorkach" już otrzymały i były to zadowolone i uśmiechnięte dzieciaki znam tych ludzi i nie robili tego po nic innego jak tylko dla dzieci więc nie ma o czy rozprawiać co do utrzymywania znajomości mając na myśli kolejne takie imprezy to też na luzie bo zawsze chętnie pomogą więc nie ma się co spinać i kłócić
ps. uważam że wiele możemy się od Nich nauczyć ale nie wkraczajmy na siłę w ich życie klubowe
ps. uważam że wiele możemy się od Nich nauczyć ale nie wkraczajmy na siłę w ich życie klubowe
Ostatnio edytowano 9 cze 2011, 10:11 przez mx6sc, łącznie edytowano 1 raz
mx6 ge kl,
323bf b6 R.I.P.,
323bf b6t 4x4,
probe fs,
xedos6 kf
mx-6ge kl,
mx-3 b6 sohc,
626 gd gt fe3n,
323bf b6 R.I.P.,
323bf b6t 4x4,
probe fs,
xedos6 kf
mx-6ge kl,
mx-3 b6 sohc,
626 gd gt fe3n,

- Od: 12 maja 2007, 20:25
- Auto: punto 1.4 8v......
Luker81 napisał(a):czy jest taka możliwość, aby zrobić wspólne spotkanie z grupą Dona we czwartek.
Możliwosc jest zawsze jak najbardziej. Oczywiscie dla chetnych bo to jednak inny dzien niz ten, w ktorym my sie spotykamy. Don poda miejsce gdzie bedą mieli spota i

-
Szalotka
mx6sc napisał(a):co do podziękowania to dziewczyny i chłopaki na "motorkach" już otrzymały i były to zadowolone i uśmiechnięte dzieciaki znam tych ludzi i nie robili tego po nic innego jak tylko dla dzieci więc nie ma o czy rozprawiać co do utrzymywania znajomości mając na myśli kolejne takie imprezy to taż na luzie bo zawsze chętnie pomogą więc nie ma się co spinać i kłócić
ps. uważam że wiele możemy się od Nich nauczyć ale nie wkraczajmy na siłę w ich żucie klubowe
nosz nie wierzę
... wreszcie ktoś kto podziela moje zdanie a nie staje okoniem wobec mnie tak tylko dla zasady

gromaciek napisał(a):Luker81 napisał(a):czy jest taka możliwość, aby zrobić wspólne spotkanie z grupą Dona we czwartek.
Możliwosc jest zawsze jak najbardziej. Oczywiscie dla chetnych bo to jednak inny dzien niz ten, w ktorym my sie spotykamy. Don poda miejsce gdzie bedą mieli spota i
myślę że dla Klubu MX 5 nie będzie problemem przyjechanie do nas na spota we wtorek na Torwar

- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
gromaciek napisał(a):Luker81 napisał(a):czy jest taka możliwość, aby zrobić wspólne spotkanie z grupą Dona we czwartek.
Wszystko kwestia dogadania. Zaproszenie zawsze macie
Spoty MX-5 są zawsze w czwartki o 21:00 (dziś mnie nie będzie) i tylko w dwóch miejscach:
-jak jest ciepło na tyłach Biblioteki UW
-jak jest zimno/pada parking Arkadia poziom -2 sektor niebieski
stamtąd ewentualnie czasami start do nocnego crusingu po mieście
Jest tylko jeden problem. Niestety nie wiem czemu na naszym forum u wielu osób panuje głupi stereotyp Klubu MX jako dzieci które dostały auta od rodziców, czy też osób z nosami w chmurach i tak są często traktowani. W związku z czym już się z nami nie integrują.
Jeżeli miało by się to zmienić, to jak dla mnie nie przez zapraszanie ich do nas na spota, bo nie przyjadą. Były takie próby i zostały zaprzepaszczone
Chętnych do poprawy stosunków zapraszam na spota MX-ów. Amroz był raczej miło przyjęty
Ciekaw jestem też ilu byłoby chętnych? W zeszłym roku jak miał być spot integrujący z BMW-Sport to od nas byłem tylko ja...
Lulu napisał(a):myślę że dla Klubu MX 5 nie będzie problemem przyjechanie do nas na spota we wtorek na Torwar![]()
Lulu napisał(a):myślę że dla MX 5 również nie będzie to problem ...
Ostatnim razem jak były Magda z Jadźką na spocie u Kojota zostały potraktowane przez Ciebie tak, że nie mają ochoty przyjeżdżać już więcej. Zazdrość o Radka i charakterek niestety wzięły wtedy górę
Co do spota z motocyklistami też popieram:
Miłe oficjalne podziękowania na ich forum powinny wystarczyć, ale zostawmy ich spota dla nichmx6sc napisał(a):uważam że wiele możemy się od Nich nauczyć ale nie wkraczajmy na siłę w ich życie klubowe
-
Padre

- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
Don Corleone napisał(a):Chętnych do poprawy stosunków zapraszam na spota MX-ów.
Dlatego my powinnismy pojechać najpierw do nich. Ustawic sie w jakims miejscu na godz. 20.00 i kolumną udać sie w miejsce w ktorym tego dnia bedą sie spocić.
Tylko zeby nie było ze bedzie jeden czy dwa auta, bo aż głupio wtedy jechać
Mysle ze na najbliższym spotkaniu mozemy poruszyc ten temat
-
Szalotka
Don Corleone napisał(a): Co do spota z motocyklistami też popieram:Miłe oficjalne podziękowania na ich forum powinny wystarczyć, ale zostawmy ich spota dla nichmx6sc napisał(a): uważam że wiele możemy się od Nich nauczyć ale nie wkraczajmy na siłę w ich życie klubowe![]()
A ja uważam, że osobiste podziękowania i wspólne posumowanie imprezy to miły gest
Nie chodzi o zabieranie im spota itd. bo Cafe66 jest chyba na tyle dużym miejscem, że damy radę usiąść przy osobnych stołach jeśli nie poczujemy chęci integracji z ich strony... Choć tak na prawdę wydaje mi się to niemożliwe, bo ludzie w każdym wieku potrzebują kontaktów z innymi zwłaszcza nowymi osobami. To wnosi pewną świeżość do monotonii dnia codziennego...
Poza tym wydaje mi się, że spotkanie z motocyklistami od czasu do czasu też by nie zaszkodziło bo może uda nam się kiedyś na spontanie jakąś inną fajną akcję zorganizować, nie tylko raz w roku... Im więcej ludzi do takich akcji tym lepiej. No i niestety nic nie poradzimy na to, że dzieci bardzo lubią motory

- Od: 22 kwi 2009, 14:12
- Auto: 323f BA + MX-5 NAfl :D
gromaciek napisał(a):Ustawic sie w jakims miejscu
Tak jest, jestem za więcej ustawek powinno być! Poza tym muszę zweryfikować tą pietnastkę Dona
No i zobaczyć ile dostanę od JarkaZE Stała pod ścianą prężąc kakao
troszkę chyba zostałem źle zrozumiany
nie chodziło mi, że podziękowania są bez sensu tylko o to, że nie ma takiej potrzeby, co do przyszłych akcji to na pewno się zainteresują a co do podziękowania jak już się będziecie upierać
to trzeba się wstrzymać bo nie wszyscy we wtorek będą jadą na dłuższą wycieczkę.
nie chodziło mi, że podziękowania są bez sensu tylko o to, że nie ma takiej potrzeby, co do przyszłych akcji to na pewno się zainteresują a co do podziękowania jak już się będziecie upierać
mx6 ge kl,
323bf b6 R.I.P.,
323bf b6t 4x4,
probe fs,
xedos6 kf
mx-6ge kl,
mx-3 b6 sohc,
626 gd gt fe3n,
323bf b6 R.I.P.,
323bf b6t 4x4,
probe fs,
xedos6 kf
mx-6ge kl,
mx-3 b6 sohc,
626 gd gt fe3n,

- Od: 12 maja 2007, 20:25
- Auto: punto 1.4 8v......
Don Corleone napisał(a):Jest tylko jeden problem. Niestety nie wiem czemu na naszym forum u wielu osób panuje głupi stereotyp Klubu MX jako dzieci które dostały auta od rodziców, czy też osób z nosami w chmurach i tak są często traktowani. W związku z czym już się z nami nie integrują.
Jeżeli miało by się to zmienić, to jak dla mnie nie przez zapraszanie ich do nas na spota, bo nie przyjadą. Były takie próby i zostały zaprzepaszczone![]()
Zdaje się, że to sprawa z czasów gdy mnie jeszcze nie było tutaj.. Sam nie słyszałem o takim stereotypie, swoją drogą nawet jeśli ktoś coś takiego kiedyś myślał, to zdecydowanie powinien zmienić zdanie jeśli widział to wszystko co klub mx-5 zrobił na akcji dla Domu Dziecka.
Don Corleone napisał(a):Ciekaw jestem też ilu byłoby chętnych? W zeszłym roku jak miał być spot integrujący z BMW-Sport to od nas byłem tylko ja...
Ja się piszę. Częsciowo z racji tego, że bardzo mi się podobają te samochody, jednak głownie dlatego, że miałem okazję zamienić tylko kilka zdań 5.06. z tymi, którzy byli.
Co do podziękowań dla Shadow Owners – może faktycznie nie ma co ładować się im na spota. Skłaniałbym się ku uważnemu wysłuchaniu mx6sc, w końcu wie lepiej od nas co u cyklistów słychać
W takim razie podrzucajcie propozycje. Dobrze by było zacząć juz cos ustalać zeby nie było wszystko na ostatnią chwile 
-
Szalotka
Na letnich felgach to możemy co najwyżej zweryfikować siedemnastkęGib napisał(a):muszę zweryfikować tą pietnastkę Dona
O zdecydowanie wcześniej. Te akcje były mniej więcej na przełomie lat 2007-08. Swoją drogą większości tych osób nie widziałem u nas na spotach od dawna, ale niemiłe wrażenie po nich pozostało.arjot napisał(a):Zdaje się, że to sprawa z czasów gdy mnie jeszcze nie było tutaj..
We wtorek pogadamy na żywo i uzgodnimy co trzeba
-
Padre

Don Corleone napisał(a):Ostatnim razem jak były Magda z Jadźką na spocie u Kojota zostały potraktowane przez Ciebie tak, że nie mają ochoty przyjeżdżać już więcej. Zazdrość o Radka i charakterek niestety wzięły wtedy górę
erm ...bez przegięć
... ja nieśmiała jestem do nowych osób więc najpierw obserwuję ...
no i żeby było jasne Speed jest mój
z chęcią pojawię się w następny czwartek coby ocieplić stosunki
a jeśli chodzi o spot wtorkowy to podtrzymuję Torwar lub Młociny

Mazda mx5 NB FL '02
To jest stwierdzenie Magdy jak i kilku osób od nas które wtedy były. Moje odczucie jak wtedy wyglądałaś:Lulu napisał(a):erm ...bez przegięć![]()
http://niepoprawni.pl/files/images/Mike ... 75x400.jpg
Z nimi nie, ale uwagi do nich, czy też w niebo takLulu napisał(a):nie zamieniłam z nimi ani jednego zdania
Lulu napisał(a):ja nieśmiała jestem
Ja też. Tam jest mniej pyłkówAmRoZ napisał(a):Jestem za Torwarem ...
-
Padre

Don Corleone napisał(a):Moje odczucie jak wtedy wyglądałaś:
http://niepoprawni.pl/files/images/Mike ... 75x400.jpg![]()
cała ja

Mazda mx5 NB FL '02
Na Torwarze na pewno nie będzie tyle komarów co na młocinach... a ja niestety uczulona na te małe zmory jestem...
Lulu – avek – skóra zdjęta z Ciebie
Lulu – avek – skóra zdjęta z Ciebie

good girls go to heaven bad girls go everywhere...