lukster napisał(a):Klozet zapada w sen zimowy...
Będziesz miał więc więcej czasu i już się nie wykręcisz od wpadnięcia na moje rancho w jakiś weekend
www.mazdaspeed.pl
lukster napisał(a):Klozet zapada w sen zimowy...
lukster napisał(a):Millenia S Rods were made by Mazda for their Turbo applications. They are a MUCH stronger rod than stock "KL" rods. We have successfully run these rods to 20 psi. Millenia rods have a different small end pin diameter so they will NOT fit stock "KL" pistons. BUT, if you are going to have pistons made – this may be the way to go.
badziewie prawda!
Klozet zapada w sen zimowy, korby miały wytrzymać 400+whp a nie zniosły ledwo 350whp. Jankesi mają inne konie :/ Nie wspomnę że u mnie było 16psi a nie 20. Hols widać ma jebnięcie destrukcyjne.
jackkpl napisał(a):badziewie prawda!
Klozet zapada w sen zimowy, korby miały wytrzymać 400+whp a nie zniosły ledwo 350whp. Jankesi mają inne konie :/ Nie wspomnę że u mnie było 16psi a nie 20. Hols widać ma jebnięcie destrukcyjne.

lukster napisał(a):Millenia S Rods were made by Mazda for their Turbo applications. They are a MUCH stronger rod than stock "KL" rods. We have successfully run these rods to 20 psi. Millenia rods have a different small end pin diameter so they will NOT fit stock "KL" pistons. BUT, if you are going to have pistons made – this may be the way to go.
badziewie prawda!
brii napisał(a):przejrzałem baaardzo dużo katalogów i niestety na wał KL nie ma mocniejszych korb o tej wysokości
weede napisał(a):brii napisał(a):przejrzałem baaardzo dużo katalogów i niestety na wał KL nie ma mocniejszych korb o tej wysokości
http://www.importperformanceparts.net/ z tej strony wynika, ze np. Pauter, K1 czy Wiseco robią kute korby do KL
brii napisał(a):No to w rachubę wchodzą już tylko customy
mlody1921 napisał(a):korbami od mustanga v8
sprawdzałem katalogi samochodów dostępnych po tej stronie oceanu
jackkpl napisał(a):A moze korby od BP podejda ? wygladaja dosc niezle i five sprawdzil,ze 75nm/korbe wytrzymuja.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości