hoffman.auto.pl napisał(a):.. wymiana końcówki, uszczelnienie, wyregulowanie wtryskiwacza....
W CR
www.mazdaspeed.pl
hoffman.auto.pl napisał(a):Panowie istnieje jeszcze coś takiego jak regeneracja wtryskiwaczy..... wymiana końcówki, uszczelnienie, wyregulowanie wtryskiwacza....
!

hoffman.auto.pl napisał(a): wyregulowanie wtryskiwacza
hoffman.auto.pl napisał(a):wymiana końcówki

Dziękujemy za odpowiedz .hoffman.auto.pl napisał(a): co do naprawy CR Denso sprawa przedstawia się tak: Nie da się, nie ma części i to jest jedyny minus tego wszystkiego
Riki napisał(a): Denso przewiduje tylko WYMIANĘ
I chyba wszystko w temacieJaksa napisał(a):Od dawna wiadomo ze sie nie daje ( Denso nie przewiduje takiej operacji

hoffman.auto.pl napisał(a):duże grono ludzi szukając oszczędnosci kupuje używane wtryskiwacze po 400-500zł... na szrotach --> kasa wyrzucona w błoto.
lukaszp napisał(a): I ile powinien teoretycznie wytrzymać wtrysk (przebieg)

McSlavko napisał(a):lukaszp napisał(a): I ile powinien teoretycznie wytrzymać wtrysk (przebieg)
ile taki wtrysk powinien wytrzymac, .....ktoś wie na jaką żywotność Denso "wyceniło" swoje wtryskiwacze?

Enduro powiedzial zebym nie pedalował ale musiałem to napisac Ukman napisał(a):No racja wszystko jest zalezne od tego na jakim paliwie pracował silnik. Akurat w UK ropa nie jest taka zła jesli chodzi o stacje typu Tesco, esso itp ale ja zawsze tankuje BP ultimate . jestem 2 włascicielem . Moja amzda ma 150 tys km pozamiejskiego przebiegu. Mozna poznac po pedalachEnduro powiedzial zebym nie pedalował ale musiałem to napisac
no i kierownica
nie są nawet troche starte

ANDY999 napisał(a):odczytał mi to Jaksa, nie wiem czy to ten numer co wyżej, ale kontrilki te same, chyba że te kontrolki pokazują wiele błędów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6