proszę o pomoc....

www.mazdaspeed.pl

Bandit napisał(a):Enduro jeśli odpowiadasz w każdym nowo powstałym, powielonym temacie to wiedz, że szybko trafi on do kosza i nie dziw się, że Ci później 1000 postów nagle znika
KOSZ. (za jakiś czas, bo może to nie wtryski)
Inna sprawa że okres oczekiwania na odpowiedz w nowym wątku jest duuuużo szybsza niż przy "używanym"-a zależy mi na czasie gdyż ostatnio moją Madzią pokonuję spore dystanse i muszę być pewnym że dotrę na czas.

aster82 napisał(a):... to czemu na kompie wskazywało że wtrysk coś tam pokazywał ....)
aster82 napisał(a):.....
Ps.dzięx Enduro za wsparcie,w trudnych dla portfela (i nie tylko) chwilach ważne jest wsparcie Kolegów Klubowiczów
Enduro napisał(a): nie jestem klubowiczem.
Bandit napisał(a):Enduro napisał(a): nie jestem klubowiczem.
Większość forumowiczów nie ma nawet świadomości, że istnieje klub
Troche przesadzil z tą cena , nie 6 a 4 tys sztuka ale w Denso to samo za 1700 zł i nie jest to zamiennik . Nie ma co czekac , musisz kolego podjechac do sensownych ludzi i dokładnie sprawdzic co sie dzieje .aster82 napisał(a):.Wtryskiwacz nowy to koszt ok. 6000 zł.(znalazłem w necie zamiennik Denso za 1800)

Jaksa napisał(a):Troche przesadzil z tą cena , nie 6 a 4 tys sztuka ale w Denso to samo za 1700 zł i nie jest to zamiennik . Nie ma co czekac , musisz kolego podjechac do sensownych ludzi i dokładnie sprawdzic co sie dzieje .aster82 napisał(a):.Wtryskiwacz nowy to koszt ok. 6000 zł.(znalazłem w necie zamiennik Denso za 1800)

aster82 napisał(a):...Słyszałem tylko że musi być ta sama końcówka np. lit.A
Znalazłem jeszcze coś takiego:
Stwierdził też że "dopóki nie będzie braku mocy-tryb awaryjny,zaświecą się lampki lub będzie mocno dymić to ja bym tak jeździł".......Nie wydaje mnie się żeby ten człowiek wziął odpowiedzialność za apokalipsę mojego silnika.Dziś zauważyłem że mam podwyższony poziom oleju (wg. bagnetu o jakieś 10mm. ale wiadomo jak dokładnie pokazuje bagnet więc może być i 6 mm).Prawdopodobnie wtryskiwacz przelewa ropę do układu smarowania.Auto w dodatku słabo się zbiera dopóki nie załączy się turbo więc chyba ostatecznie TRZEBA BĘDZIE WYMIENIĆ TEN WTRYSKIWACZ 
aster82 napisał(a):...1. byłem u mechanika który stwierdził że.....powinienem to olać bo "ten typ tak ma"..........2.Nie wydaje mnie się żeby ten człowiek wziął odpowiedzialność za apokalipsę mojego silnika.
3 Dziś zauważyłem że mam podwyższony poziom oleju (wg. bagnetu o jakieś 10mm. ale wiadomo jak dokładnie pokazuje bagnet więc może być i 6 mm).4 Prawdopodobnie wtryskiwacz przelewa ropę do układu smarowania....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 11 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6