Qbatron napisał(a):Niestety zmeczenie wzielo gore i nie dalem rady dojechac na rajd turystyczny – fajnie bylo?
U nas na punkcie było goło i wesoło

www.mazdaspeed.pl
Qbatron napisał(a):Niestety zmeczenie wzielo gore i nie dalem rady dojechac na rajd turystyczny – fajnie bylo?

Paweł napisał(a):W imieniu Zarządu szczególne podziękowania dla: Lulki, szkodnika_byd, gaduli, Szyny, lukiasa81, Erastotenesa, Magoora, ADHD, bandita, bartga, Speeda, gromaćka, Widzewianki_TM, Don Gregoria, Bartosza MX6.

Paweł napisał(a):W imieniu Zarządu szczególne podziękowania dla: Lulki, szkodnika_byd, gaduli, Szyny, lukiasa81, Erastotenesa, Magoora, ADHD, bandita, bartga, Speeda, gromaćka, Widzewianki_TM, Don Gregoria, Bartosza MX6.
Za wsparcie imprezy dziękujemy także firmom: ASO Mazda Impex Lublin, Forté i Japan Serwis Lublin.
, Chłopaki od szkolenia czyli lukias, Erastotenes i Magoor byliście świetni, ja się dużo nauczyłem. Dzięki wszystkim obstawiającym punkty na rajdzie 
, były kosze na śmieci (worki), wszystko dopięte na ostatni guzik.
super towarzystwo, dzięki za pogaduchę i spacery – super macie wystój do spania w aucie (jeździsz na TIR'ach
)
dzięki temu można wszystko zabrać na "raz" a Porek i Julek wraz z Tobą nie muszą się martwic o namiot

Masz super osobowość

Statystowanie jako ofiara w subaru Ravo była cool
Fasola napisał(a):Zapomniałeś podziękować bocianowi. który Ci obsrał bolida

Fasola napisał(a):Zapomniałeś podziękować bocianowi. który Ci obsrał bolida
hahahahaha To było niezłe

Fasola napisał(a):
Lulu
miło było śpiewać w Twoim towarzystwie jak i się bawić na lotnisku czy imprezie
nie dziękuj... dedykacja mi wystarczyła
ale co tam 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy