Co myślicie o tym egzemplarzu? Nie chcę się oszukiwać że za 4500zł kupię ideał ale jakby nie było szczególnie wiele do zrobienia to może warto? Raczej nie handlarz a choć opis skromny to wygląda fajnie, jak na ten rejon cenowy to bardzo mi się podoba. Jasne że przebieg wiarygodny jak Nowoczesna Platforma KODeinowa ale jakby wrażenie w kontakcie robił dobre, miał papiery na ten rozrząd i faktycznie chętny był do sprawdzenia na stacji diagnostycznej (niektórzy kręcą) to może warto wstępnie się zainteresować? Nie dzwoniłem nawet bo przed chwilą zauważyłem ale ciekaw jestem choć z Rzeszowa daleko. Oczywiście zakładam że będzie ,,parę rzeczy do wymiany'' ale jak się mniej-więcej zgodzi to co facet powie z tym co wyjdzie na stacji to... a nuż warto? Nawet nie gazowane, aż dziwne... spodziewałem się chociaż ,,klimatyzacja do nabicia'' a tu kolejna niespodzianka! Sam nie wiem czy cokolwiek sobie przez to obiecuję czy się tylko podejrzliwy, bardziej niż zwykle, robię.
Tylko proszę – widzę jaki to rocznik i za uwagi ograniczające się tylko do ,,nie kupuj takiego starocia'' podziękuję. Poza tym owszem – zamierzam zagazować ale i dbać, przebiegi raczej niewielkie i codzienne użytkowanie głównie po mieście. Budżet mam większy ale gdyby dało się oszczędzić to czemu nie, od razu zacznę oszczędzać na MX-5 NC
http://olx.pl/oferta/sprzedam-mazde-xedos-skory-nowy-rozrzad-auto-stan-idealny-tanio-CID5-IDdh7FR.html#f712558d32;promoted