PS. Gałka już zamontowana

www.mazdaspeed.pl
Weelkoo napisał(a):przeznaczone są one do samochodów po FL
Weelkoo napisał(a):fuj – trzeba to zmienić
bieski napisał(a):Mam je założoneProblem tylko z pedałem gazu, ale jak masz zdolności manualne to zamontujesz
![]()
Trzeba po prostu taką przegrodę wyłamać i będzie git
no cóż... lepiej późno niż wcaleWeelkoo napisał(a):wczoraj sobie przypomniałem zarówno o zdjęciach jak i konkursie
Weelkoo napisał(a):Long time, no see... no ale o czym tu pisaćA no tak, zaciski opanowane (jeszcze w kwietniu
) – śruby zapieczone ale puściły, całość doprowadzona do porządku i Mazda śmiga, na chwilę obecną 173000 i pracuje jak w dniu zakupu (a wygląda lepiej nawet
). Na przełomie lipca i sierpnia trasa blisko 3000km pokonana bezproblemowo, średnie spalanie 7,4l przy 5 osobach na pokładzie i pełnym bagażniku oraz dość dynamicznej jeździe (mojej, żona jechała spokojniej). Nawet nietypowe zdjęcie na konkurs "Mazda w ruchu" przywiozłem ale jak zwykle za dużo na głowie i wczoraj sobie przypomniałem zarówno o zdjęciach jak i konkursie
Wrzucam więc tu
oraz kilka wakacyjnych dodatkowo:
powoli zbliża się jednak czas rozłąki, zaczynam się bowiem rozglądać za czymś nowszym – po doświadczeniach z obecną 6'tką w planach mam GH 2.0 lub 2.5 (muszę doczytać jaka różnica w osiągach i spalaniu) ale to pewno trochę potrwa, bo wymagania dość specyficzne (musi być w wersji w pełni skórzaną tapicerką bo chyba tylko w takiej konfiguracji występują elektrycznie regulowane fotele z pamięcią)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości