xRafalx napisał(a):To Panowie gwint jest do sprzedania, kto pierwszy ten lepszy
Ten gwint od miesiąca stoi.
www.mazdaspeed.pl
xRafalx napisał(a):To Panowie gwint jest do sprzedania, kto pierwszy ten lepszy
Pawko_6 napisał(a):Ja mam Bosme u siebie od lipca. Dużo światła. Oba mają identyczny kolor. Polecam. Mam barwę 4300, na początku była żółta, taka mało ksenonowa, teraz już się trochę rospaliły i jest lepiej.
Atilla napisał(a):PS. standardowo montowane chyba bylo wlasnie 6000K
Mr_Bartek napisał(a):Atilla napisał(a):PS. standardowo montowane chyba bylo wlasnie 6000K
Na pewno nie było to 6000K. Na pierwszy montaż szedł OSRAM D2S Xenarc 66040 (66240) o barwie 4300K.
Mr_Bartek napisał(a):Atilla napisał(a):PS. standardowo montowane chyba bylo wlasnie 6000K
Na pewno nie było to 6000K. Na pierwszy montaż szedł OSRAM D2S Xenarc 66040 (66240) o barwie 4300K.
Mr_Bartek napisał(a):OSRAM D2S Xenarc 66040 (66240)
xRafalx napisał(a):Na pewno nie jest to seryjny żarnik montowany w salonie
matthies napisał(a):też i ja to potwierdzam, seryjnie były 4300.
Atilla to że ty kupiłeś z 6000 znaczy, że ktoś sobie takie założył, nie musi od razu cały świat mieć takich samych.Mr_Bartek napisał(a):OSRAM D2S Xenarc 66040 (66240)
ja miałem właśnie takie i na taki sam wymieniłem.
odom napisał(a): zaktualizuj dane ...mam serie 6000 k
odom napisał(a):spalanie spadło na tych 250 km do 7,8
xRafalx napisał(a):odom napisał(a):spalanie spadło na tych 250 km do 7,8
Fajnie ze poradziles sobie juz z tym spalaniem ;D
xRafalx napisał(a):4300K OSRAM jest fabrycznym żarnikiem mazdy, a raczej był bo teraz nie wiem jakie są.Jak palnik mógł latać w środku w lampie? Przecież na palniku nigdzie nie jest napisane ile ma K, trzeba spisać symbole które są na trzonku i dopiero wtedy się dowiesz z neta, a wydaje mi się, że nie ma tam miejsca aby cały żarnik się zmieniścił
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości