danmazda napisał(a):4300k to trochę słabo chyba będzie
moje przecież widziałeś
www.mazdaspeed.pl
danmazda napisał(a):4300k to trochę słabo chyba będzie
Ojoj, a ja myślałem że Ty masz 5000krafalmazda6 napisał(a):u mnie właśnie tyle jest
Geniek napisał(a): Z tego co pamietam należało cosik poprzestawiać/dorobić coby innym nie świeciło po oczach.
pablo33 napisał(a):O tym to nie słyszałem, ale niech się wypowiedzą ci co mają już hidy założone
mmarcis4 napisał(a):Wiśnia nie wiem czy pamietasz,ale kiedyś wałkowaliśmy ten temat,po twojemu to masz lampy na US a nie EU!!! I lampy xenon wcale nie mają takiego strumienia światła,tak to wygłąda w xenonach ori jak na foto
WisniaUs napisał(a):Nie no tak wiem ale wole miec tak jak mam i na przegladach o dziwo przechodzi niz walic komus po oczach.Moja widocznosc jest tez superowa
mmarcis4 napisał(a):WisniaUs napisał(a):Nie no tak wiem ale wole miec tak jak mam i na przegladach o dziwo przechodzi niz walic komus po oczach.Moja widocznosc jest tez superowa
Wiesz każdy robi jak uważa,ja żeby właśnie nie razić nikogo z przeciwka obniżyłem strumień światła bo świeciły znacznie wyżej jak zwykłe żarówki,i powiem Wam że nikt mi nie mruga że kogoś rażę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości