matthies napisał(a):generalnie powinna się zapalać razem z całą deską rozdzielczą tak?
Tak
www.mazdaspeed.pl
matthies napisał(a):generalnie powinna się zapalać razem z całą deską rozdzielczą tak?
danmazda napisał(a): I też Ci się świeci cały czas przy włączonych światłach ?
mmarcis4 napisał(a):Kure tego to nie wiem bo nie wnikałem,ale raczej tak bo nie ma tam żadnego wyłącznika odpowiadającego za zgaszenie podświetlenia przy zamknięciu schowka.
xRafalx napisał(a):Podświetlanie było podpięte do +12v stałego przez przełącznik, a drugi sposób to wyłącznik krańcowy
danmazda napisał(a):xRafalx napisał(a):Podświetlanie było podpięte do +12v stałego przez przełącznik, a drugi sposób to wyłącznik krańcowy
Dokładnie tak. Tylko czy jest sens to robić
xRafalx napisał(a):Według mnie nie, bo gdy jest ciemno to masz zapalone światła przeważnie i tam też się świeci a z schowka bardzo rzadko się korzysta, ja przynajmniej rzadko korzystam
makovic napisał(a):Naprawdę bardzo fajnie to wygląda. Na żywo pewnie jeszcze lepiej co? ;–)
Przemysław napisał(a):Któryś z użytkowników szóstki znalazł sposób aby podświetlenie schowka działało tylko po jego otwarciu. Nie pamiętam nicka, ale wiem, że 6 w kombi i w jego wątku 3 strony...
rafalmazda6 napisał(a):założone estetycznie tylko filtrów pilnuj i regulację rób, bo bez tego w trakcie jazdy silniki potrafią gasnąć
makmarc napisał(a):A pisałem o tych wtryskach, bo niedługo znikną z naszego rynku
makmarc napisał(a): Jakby w przyszłości coś było nie tak, służę pomocą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości