rafalmazda6 napisał(a):co będzie jak razem ruszymy na ćwiartkę dymu jakby odrzutowiec startował
Wyścigi traktorów urządzajo, Rolniki jedne...

www.mazdaspeed.pl
mln napisał(a):rafalmazda6 napisał(a):co będzie jak razem ruszymy na ćwiartkę dymu jakby odrzutowiec startował
Wyścigi traktorów urządzajo, Rolniki jedne...
mln napisał(a):Rolniki jedne
Nightfall napisał(a):jak czarno z rury przód do góry
nie no, aż tak jak na tym filmiku to nieNightfall napisał(a):To będzie coś w podobie

po tym co pokazują koledzy*

na swoje usprawiedliwienie mam tylko tyle, że czas przeznaczony na robienie zdjęć w większości przejeździłem w poszukiwaniach pleneru
niestety na szybko, bo już czas mi się kończył i dlatego żadne artystyczne, tylko takie tam cykałem że a nóż może coś fajnego wyjdzie
ale podobno jak dbasz tak masz, więc u Ciebie będzie jej dobrze
gdybyś Granatnika nabył w lepszym stanie... do dzisiaj byś się nim cieszył rafalmazda6 napisał(a):bo droga mega dziurawa na niezglebionej bałbym się wjeżdżać, a na -30 wjechałem
rafalmazda6 napisał(a): i pewnie coś koło 50 km zrobiłem

do zobaczenia na miejscu
było...
makmarc, macvas, Nightfall, MIRAS M6, Vasat, Przemysław, danmazda i jeszcze wielu innych, których tu nie wypisałem – jesteście niezastąpieni
swoją drogą niezłe z Was psychole i właśnie dlatego czułem się jak wśród swoich
ale na Ciebie makmarc brak mi słów, bo pierwszy raz zobaczyłem tak mega pozytywnie walniętego kolesia
wielki szacun dla Ciebie
MIRAS się nie ciesz, bo Ty też dużo lepszy nie jesteś
Vasat... boję się co będzie z Tobą za kilka lat, skoro już teraz jesteś jaki jesteś
ale żeby nie było że tak chwalę ten zlot, będą 2 wady imprezy
wjechałem na hamownię sprawdzić na czym stoję
pan z hamowni powiedział, że nie ma czym się przejmować, bo na tą różnicę miało wpływ paliwo czy inne czynniki zewnętrzne, więc serducho zdrowe
Nightfall – po tym jak zobaczyłem że kolorujesz swoją Madzią trawę na czarno muszę przyznać, że moja praktycznie wcale nie kopci
Zielona spisała się wręcz na medal
jedyne co mi przeszkadzało i do czego mam zastrzeżenia to trzęsienie budą przy prędkościach 100+ wynikające najpewniej ze złego wyważenia kół
to się sprawdzi
i naszła mnie taka refleksja, że my tu na forumie, a w szczególności w naszym dziale jesteśmy trochę tak... jakby to powiedział klasyk:
ale póki co
przypilnuj, żeby panimiodna założyła konto (Monika, pozdrawiam
rafalmazda6 napisał(a):swoją drogą niezłe z Was psychole i właśnie dlatego czułem się jak wśród swoich![]()
ale na Ciebie makmarc brak mi słów, bo pierwszy raz zobaczyłem tak mega pozytywnie walniętego kolesia
wielki szacun dla Ciebie
MIRAS się nie ciesz, bo Ty też dużo lepszy nie jesteś
Vasat... boję się co będzie z Tobą za kilka lat, skoro już teraz jesteś jaki jesteś
![]()
![]()
Roz...ny system to jest mało przy Twoich wrażeniach
Aśka pyta czy może w swoje CV dopisać że nasza stała koło Twojej
Tu zaliczyłem drugą glebę ( rozbity łeb ) Ja muszę iść coś ze sobą zrobić bo tak dalej być nie może. Przecież dla mnie za nie długo nie będzie zakładu w którym będą mogli mnie wyleczyć 

MIRAS M6 napisał(a):Aśka pyta czy może w swoje CV dopisać że nasza stała koło Twojej
a dla Asi pozdrowienia MIRAS M6 napisał(a):nie będzie zakładu w którym będą mogli mnie wyleczyć

dzięki za zlot, za rozmowy, za to że mi zaufałeś a dzięki temu było MIODNE ustawienie i fotki, to co napisałeś o mnie wywołało banan na gębie i łezkę w oku. Patrzyliśmy w niebo i co? Nic, nie przylecieli. Czemu? Aż tyle chyba UFO nie dźwignie 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości