xRafalx napisał(a):Bardzo ładnie, jaki koszt operacyjny jeśli można wiedzieć?
Koszt miał być w granicach 400 zł, ale że wybrałem jakąś lepszą folie to 500 zł i dożywotnia gwarancja.
www.mazdaspeed.pl
xRafalx napisał(a):Bardzo ładnie, jaki koszt operacyjny jeśli można wiedzieć?
danmazda napisał(a):xRafalx napisał(a):Bardzo ładnie, jaki koszt operacyjny jeśli można wiedzieć?
Koszt miał być w granicach 400 zł, ale że wybrałem jakąś lepszą folie to 500 zł i dożywotnia gwarancja.
xRafalx napisał(a):Zastosuj się do instrukcji w temacie: viewtopic.php?f=103&t=153725&start=40
danmazda napisał(a):xRafalx napisał(a):Zastosuj się do instrukcji w temacie: viewtopic.php?f=103&t=153725&start=40
Dobry patent na ciemne lampy
Mr_Bartek napisał(a):Są też z czerwonymi LEDami. Wtedy by pasowało do deski/zegarów.
rafalmazda6 napisał(a):weź podświetlone najwyżej mi je oddasz, bo ja mam niebieskie podświetlenie
mln napisał(a):Wydaje mi się po prostu, że do szóstki danmazda'y takie niebieskie lub czerwone podświetlenie będzie nieco od czapy (nawet nawiązanie do zegarów mnie niezbyt przekonuje). Żeby nie zrobić choinki, to w mojej ocenie podświetlenie powinno być jak najbliższe koloru nadwozia,
makmarc napisał(a):A te bez podswietlenia gdzie znalazłeś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości