Dopisano 19 kwi 2016, 20:33:
Baaaardzo mi się te klocki, a właściwie ich zieloność, komponują do zieloności Accorda...

www.mazdaspeed.pl

poka jak to lata 
(na PL nie liczę).
Bingo! Do wyboru dwie pozycje z krzaczkami oraz ENGLISH 

, ale tak ma być. No i zwracam uwagę na kolejną Mazdę (że o wymuszającym pierwszeństwo BMW nie wspomnę, bo ci to zawsze mają parcie na szkło kamery...
).
Hondę wytnij, bo wszystko psuje
dobra, a tak na poważnie – z tym mocowaniem na lusterku trochę rzeźbiarstwo. Jakość moim zdaniem słaba (nie ma FHD?). Za to plusem jest to, że łączy rejestrator z przodu, tyłu i kamerkę cofania
bardzo fajna opcja i gdyby to jeszcze trochę dopracować... To kosztowałoby 10x tyle
niemniej jednak spełnia swoje zadania, a skoro i Ty jesteś zadowolony to nic tylko pogratulować zakupu 
rafalmazda6 napisał(a):rzeźbiarstwo
rafalmazda6 napisał(a):Jakość
, też liczyłem na więcej. Póki co jednak jesteśmy w fazie testów ustawień, zobaczymy, co się wykrzesze z tego zestawu.rafalmazda6 napisał(a):pogratulować

) i złożyć na seryjnym uchwycie. Chętnie dam oblookać i obmacać, ale raczej na spocisz prędko nie zawitam... jakbyś miał chwilę, to zapraszam serdecznie na Bemowo lub Żoliborz! 

Wojtek napisał(a):Dobre rozwiązanie z lusterkiem

mln napisał(a):Jednak wygląda po prostu na to, że tarcza (gwoli ścisłości, na pierwszej fotce tarczobęben) jest po całości powleczony jakąś srebrną warstwą ochronną, która w miejscu docisku klocka siłą rzeczy musiała natychmiast się zedrzeć. Od założenia najechałem niecały tyś i widzę poprawę, choć nie powala.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości