zaloz firme i mozesz wozic do slubow gangsta ciemniejszym niz wegiel autem
Ja tez dzisiaj wypucowalem auto, ale pojechalem w trase i deszcz prawie wszystko zniweczyl
www.mazdaspeed.pl
Radex napisał(a):dałem jeszcze chyba z 5 warstw bezbarwnego
Szymon napisał(a):Ciulnij te kwiotki na czorno i zostaw na stałe.
oblivion napisał(a):Oby Ci nie popękał, trochę za gruba warstwa
alk80 napisał(a):wtedy już nie będzie gangsta
Dominator napisał(a):Piknie jeszcze tylko znaczek
Dominator napisał(a):Ja tez dzisiaj wypucowalem auto, ale pojechalem w trase i deszcz prawie wszystko zniweczyl
Szymon napisał(a):HDR Rulezuje :p
sewo napisał(a):glebniesz tą toczke wreszcie?
też chciałem podłączyć centralny do kierunków, nie miałem diód to podłączyłem do świateł postojowych, ale ja chciałem być pewny o zamknięcie auta więc zaświecają się tylko przy zamykaniuRadex napisał(a):miałem dziś podłączyć sobie kierunkowskazy do centralnego żeby migały podczas otwierania ale u mnie na wsi nie idzie kupić takich diód jak trzeba. będę musiał gdzieś zamówić
Radex napisał(a):miałem dziś podłączyć sobie kierunkowskazy do centralnego żeby migały podczas otwierania
tomi84 napisał(a):Ciekawy pomysł,
podejrzewam że do tego na którym w sterowniku z centralnego pojawia się prąd przy otwieraniu lub zamykaniu autatomi84 napisał(a):do którego przewodu od centralnego masz zamiar się wpiąć?
zazwyczaj tak jest, ale czasami zwłaszcza przy fabrycznym centralnym nie ma tego.drapieżny kociaczek napisał(a):ale myślałam że to tak zawsze jest że migają...my tak przynajmniej zawsze mieliśmy...a jednak człowiek całe życie się czegoś dowiaduje
tomi84 napisał(a):, do którego przewodu od centralnego masz zamiar się wpiąć?
kiedyś przez chwilę. ale za dużo roboty bo musiałbym wszystko ściemnić.nyguz napisał(a):[tiiit] jestnie podjerzewalem że dostojne 626 może wyglądać tak zadziornie
myślales o ściemnieniu przednich lamp?
raczej jak żyłem dotychczas...electro napisał(a):Ty ... no jak teraz będziesz żył bez migających migaczach przy zamykaniu?? tragedia![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości