Mazda 323F GT BA KL/KL-ZE '95
a tak przy okazji te felgi 18" u ciebie darekk86 robiłeś cos z zawieszeniem czy jest orginalne i czy ci przy skrętach nie chaczy 
- Od: 3 mar 2008, 12:45
- Auto: ______________
no wlaśnie chip z allegro jedna wielka ściema
u mnie zawieszenie jest oryginalne... jeszcze
Nie ociera za bardzo... Da sie jezdzic, ale nie wozac nic z tylu. Ale na to tez sa sposoby, wystarczy tu i tam podklepac i powinno byc ok. A przy skretach akurat wogole nie ociera nigdzie, tylko wlasnie z tylu na prostej jak zawieszenie dobija.
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
no to chyba najlepsze co będzie to 17" i -30mm gleba 
w 1.5 to nie ma sensu... Jak zalozysz opony szersze niz 205 to zamulisz totalnie samochod, a jak wezsze to przy 17" bedzie tragicznie wygladalo. Wiec max. 205, wtedy jakos to by jeszcze moze ruszalo z miejsca i wygladalo. Niestety, na 100% odczujesz roznice w osiagach i spalaniu
nie nie mówie o 2.0 na razie mam 1,5 ale kupuje 2.0 i o niej mówie
i wiem ze 17" w 1,5 to lipa 
jacobs napisał(a):alfonso900 napisał(a): i wiem ze 17" w 1,5 to lipa
bo?
bo to nie jest temat od takich rozmów

OT sobie róbcie gdzie indziej. Na Borsk urwę jeszcze druga końcówkę wydechu, to 2kg mniej będzie

Adaś napisał(a):bo to nie jest temat od takich rozmów![]()
no dokladnie, dziwny OT sie tutaj zrobil.
Odrywaj co sie da, zawsze to pare sekund mniej moze byc

Ale swoja droga to ciekawie by wygladala mazda bez tlumikow. Juz kiedys o tym myslalem bo niby teraz tak robia ze sie koncowki ukrywa calkowicie, ale jakos mi ten styl nie lezy.
za tydzień mam urlop, jade na dzialke dalej walczyć z rudą i porobie sobie kilka rzeczy w aucie o których od dawna myślałem 

Co tam szykujesz na Borsk Adaś? Mam nadzieję, że rywalizacja 323f KF będzie równie emocjonująca jak w Ornecie 
'08-'11 Mazda Mx3 klze-T '94 370HP ET12,35@1,0bar
'11-'?? BMW e30 '90 m50b25 ???HP ET??,??@?,?bar :)
Boost is like a crack. Once you go up you won't wanna come down
'11-'?? BMW e30 '90 m50b25 ???HP ET??,??@?,?bar :)
Boost is like a crack. Once you go up you won't wanna come down
- Od: 28 wrz 2005, 07:23
- Auto: Mx3 k8
Mx3 klze
Mx3 klze turbo
E30 M50B25 '90 RIP
Afa Romeo 156 Sportwagon 1,9 jtd
Citroen C4 2.0HDI
Luki1010 napisał(a):Co tam szykujesz na Borsk Adaś? Mam nadzieję, że rywalizacja 323f KF będzie równie emocjonująca jak w Ornecie
nic nie szykuje, może zmienię końcówki wydechu bo urwałem jedną
xXx napisał(a):a wiadomo że mazdy biorą olej
Chyba twoja NAWET NIE WIESZ JAK BARDZO NIE MOGE SIE DOCZEKAC 1/4 Z TOBA .
"Co cie kufa nie zabije to cie wzmocni ?" Komputer stand alone XMS+ PRS8-DEV-KIT , Kontroler szerokopasmowych sond lambda WBC lambda + BOSCH LSU4, Monitor AFR ,WSKAŻNIK SMOKE EGT. MOTUL 300V POWER RACING 100% SYNTHESE DOUBLE ESTER BASED W 100%. HIGHPOWER N2O Greddy e-menager gtech SMT7 !!!! SWAP MOJEJ MADZI
!!
Diagnostyka EOBD II, Modyfikacjia ECU, CHIP etc Profesjonalna zabudowa bagażnika pod car audio każdego auta . kontakt PW

Diagnostyka EOBD II, Modyfikacjia ECU, CHIP etc Profesjonalna zabudowa bagażnika pod car audio każdego auta . kontakt PW
- Od: 5 maja 2006, 22:15
- Auto: MX-3 JMautotech V6
Luki1010 napisał(a):Co tam szykujesz na Borsk Adaś?
aaaa zapomniałem, że jednak szykuję, muszę zrobić tylny lewy zacisk bo stoi i blokuje trochę koło

a dziś Mazda wykazała się wielką dzielnością ciągnąć za sobą strucla Chryslera Voyagera przez 130 kilometrów z prędkościami do 80km/h na Katowickiej

uuu, ladna wyprawa
No to sprzeglo troche dostalo na takiej trasie... I sprawdz poziom oleju
Jak mnie Aidan ciagnal z Konina to zjadla chyba polowe skali oleju chociaz normalnie ani wczesniej ani pozniej mu nie brala oleju nic.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jak mnie Aidan ciagnal z Konina to zjadla chyba polowe skali oleju chociaz normalnie ani wczesniej ani pozniej mu nie brala oleju nic.
darekk86 napisał(a):No to sprzeglo troche dostalo na takiej trasie
ale tylko przy ruszaniu, a niewiele postojów mieliśmy
Artiks napisał(a):Gdzie te lusterka w kolor nadwozia![]()
eee śruby od lusterek nie chciały się odkręcić, a we wnękę drzwi ciężko było rękę włożyć i mi się odechciało