Autko jak zawsze robi wrażenie wyglądem a jak ogarniesz te błędy które Xed wczoraj wymrugal to będzie robić i wrażenie jazdą

Dbaj o nią i ciesz się jazdą

www.mazdaspeed.pl
młody323fba napisał(a):zdjęty silencer jazda próbna bez niego czysta poezja ale gdy jechałem już dalsza trase głowa to mi myślałem że pęknie
Piotr_ napisał(a):Aby zdjąć silencer, odkręcasz śrubkę, odpalasz auto... i pedał w podłogęWychodzi sam
Koci@k napisał(a):młody323fba napisał(a):zdjęty silencer jazda próbna bez niego czysta poezja ale gdy jechałem już dalsza trase głowa to mi myślałem że pęknie
No to Ci przyznam rację...na zlot też z silencerem jechaliśmyAle bez brzmi świetnie...muzyka
MariuS napisał(a):Tam jest cały czas ten wydech z czerwonej ZE? Jeśli tak, to RM robi naprawdę porządne tłumiki a rura aluminiowana z Lubonia jest trwała
Obecnie przeze mnie nie było sprawdzane teraz tylko szukać tego co jest potrzebne a nic nie ma ;/DARO MAZDA 323 napisał(a):Ala to musiało boleć. A sprawdzane było wcześniej ciśnienie na tłóżkach ?
deejay27 napisał(a):Był cały silnik KL-ZE w dziale sprzedam części.
mx-3lover napisał(a):Jeszcze nie tak dawno temu było parę sztuk tłoków do ZE na olx. Szczerze współczuję, utwórz wątek w dziale kupię na forum Probe, spróbuj skontaktować się z Patrykiem, http://www.proworkshop.pl/ może będzie miał. Doświadczyłeś spalania stukowego?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości