Bardzo fajny z Ciebie gość, bardzo fajny ksiądz.... Pozdrawiam raz jeszcze...
P.S. A z Twoich rad na pewno będę jeszcze nie raz korzystał...
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Powodzenia...
www.mazdaspeed.pl
xANDy napisał(a):Ciekaw jestem czy da się podłaczyć do tego Bose zewnętrzne MP3...
Riki napisał(a):Wiadomo nowsza generacja autainny design...
Daro1 napisał(a):Cóż za cudne wpisy sam miód .Wszyscy kochają Kapelana i jego nowe autko.
Pozdrawiam
To nie huk opon (te znam z poprzedniej madzi) ale huk powietrza, hałas jazdy.sboard napisał(a):Wspominałeś coś o łysych oponach...
xANDy napisał(a):To nie huk opon (te znam z poprzedniej madzi) ale huk powietrza, hałas jazdy.sboard napisał(a):Wspominałeś coś o łysych oponach...
Dobrze, że zostało mi trochę noxudolu – pobawię się w wymalowanie bagażnika...
Kolega bananmin napisał mi na ten temat na gadulcu:
"acha, do tej pory vectre b kumpla uważałem za wzór wyciszenia, już tak nie jest. Pomkneliśmy jego autem, potem przejechaliśmy sie GW i kumpel był w szoku, powiedział ze ta pasta zaje...fajna jest, a w mazdce jest ciszej jak u niego, był w szoku, że na 4 biegu obr..oty 5 tys prędkośc ok 150km nie słychać wogóle ryku, wręcz nie słychać motoru <skromny>"
Wiem, że nie przesadza, bo miałem to samo w mojej GW zanim ją sprzedałem. Krótko jeździłem takim autkiem – zaledwie 1,5 miesiąca...
Co to jest VC?Pawnik napisał(a):przejedź się VC którą miałem poprzednio
No cóż – nie jestem przypadkiem, ale cieszę się, że się cieszysz.trewor napisał(a):przypadkiem sie dowiedzialem, ze mamy w klubie Księdza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości