ssym napisał(a):...a z tego pewnie wynika:
nagminna jazda na 'póżnym żółtym'
późne żółte to mały pikuś

www.mazdaspeed.pl
ssym napisał(a):...a z tego pewnie wynika:
nagminna jazda na 'póżnym żółtym'
Fiveopac napisał(a): Po raz pierwszy widzialem, jak debiele w Tirach blokowali lewy pas jadac z predkoscia prawego pasa mimo iz przed nimi do zwezenia byly setki metrow. Przy okazji widzialem jak specjalnei zajezdzaja droge zmuszajac do ostrego hamowania kazdego kto chcialby dojechac lewym pasem do konca. Takiego kretynizmu w zyciu nie widzialem.
misiekwaw napisał(a):– jeżdżenie prosto z pasów do skrętu i skręcanie z pasów do jazdy prosto, buspasemtarchomin o poranku i nie tylko – strzelałbym
![]()
pros23 napisał(a):oczywiście staram się tych pasów nie uzywać,choć jeśli pas jest wyłączony dla autobusów np od 8 do 18 to mnie śmieszy jak jade o 21 a kieowca autobusu na mnie trąbi- czy to takie trudne przeczytać napis pod znakiem?
misiekwaw napisał(a):normalne na Modlinskiej łoł jedziesz o 20 i zapchane 2 pasy a prawy wolny bo BUSPASa ze napisane 6:00-10:00 to juz szczegol
żeby oni rano byli tacy swieci
Sokool napisał(a):ciężarówki wyprzedzające się na dwupasmówkach/autostradach z różnicą prędkości 5 km/h
Że o takich jadących przez kilka km obok siebie to już nie wspomnę (wtedy to żałuję że mazdą jeżdżę, a nie czołgiem).
Waluś napisał(a):teraz może poruszę burzę, ale wkurza mnie zmuszanie innych do zjazdu na pobocze utwardzone (czy jak ktoś woli pas dla ruchu powolnego) trąbieniem bądź miganiem światłami.
Don Corleone napisał(a):Niestety niktórzy nie rozumieją że to że im zjeżdżasz to jest tylko twoja kultura i chęć ułatwienia im wyprzedzania, a nie obowiązek "bo oni wyprzedzają"
Waluś napisał(a):wkurza mnie zmuszanie innych do zjazdu na pobocze utwardzone
chudy napisał(a):lecz jedzie taki wychylony przez spory kawałek drogi i nic sobie z tego nie robi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości