Ma ktoś apkę w wersji sprzed ostatniego update`u?
Telefony komórkowe
Jesli macie root'a moge wam dac kopie Tapatalk v4.9.5 z forum Mazdaspeed wpisanym w liscie forow. 
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
1. Zainstaluj Titanium Backup
2. Ściągnij archiwum: https://www.dropbox.com/s/ovl9hq418hogc ... l.zip?dl=0
3. Wypakuj archiwum do sdcard/TitaniumBackup
4. Odinstaluj poprzednie wersje Tapatalk
5. Włącz Nieznane Źródła
6. Uruchom Titanium Backup
7. Zaakceptuj powiadomienie Superuser
8. Przejdź do zakładki Backup/Restore
9. Znajdź Tapatalk, wybierz pozycję a potem wybierz Restore
10. Zainstaluj i poczekaj aż Titanium Backup przywróci dane
11. Profit
2. Ściągnij archiwum: https://www.dropbox.com/s/ovl9hq418hogc ... l.zip?dl=0
3. Wypakuj archiwum do sdcard/TitaniumBackup
4. Odinstaluj poprzednie wersje Tapatalk
5. Włącz Nieznane Źródła
6. Uruchom Titanium Backup
7. Zaakceptuj powiadomienie Superuser
8. Przejdź do zakładki Backup/Restore
9. Znajdź Tapatalk, wybierz pozycję a potem wybierz Restore
10. Zainstaluj i poczekaj aż Titanium Backup przywróci dane
11. Profit
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
Ciekawa budzetówka (499 PLN) http://www.microsoft.com/pl-pl/mobile/t ... cyfikacje/
Opchałeś ?:DJohnnyB napisał(a):W weekend wystawię i zobaczymy.
Artiks napisał(a):Ciekawa budzetówka (499 PLN) http://www.microsoft.com/pl-pl/mobile/t ... cyfikacje/Opchałeś ?:DJohnnyB napisał(a):W weekend wystawię i zobaczymy.
nie, ne było kiedy
Jak masz klienta dj znać.
Tel. ma gwarancję przez ponad rok.
..::Born To Rise Hell::..
Wymiana na Nexusa 4 ma sens ?
Dostałem taką propozycję.
Nowe są tańsze niż Lumie używane, nie wiem czy warto.
Myślałem o Moto G albo ostatecznie LG G2.
Z tych 3 jaka sugestia ?
Dostałem taką propozycję.
Nowe są tańsze niż Lumie używane, nie wiem czy warto.
Myślałem o Moto G albo ostatecznie LG G2.
Z tych 3 jaka sugestia ?
..::Born To Rise Hell::..
Jak nie potrzebujesz dual sim, a chyba nie potrzebujesz, to Nexus 4 wypada lepiej od Moto G2. Raczej wiem co mówię, bo przesiadłem się z Nexusa na Moto G i gdyby nie to, że nie chce mi się wracać do dwóch aparatów, to przygarnąłbym Nexusa z powrotem. Różnica to przede wszystkim RAM. 2GB pozwala zapomnieć o aplikacjach w tle. W moim przypadku 1GB w moto tez mi wystarcza, ale początkowo jak na instalowałem apek, które miałem na nexusie, to odczułem szybki spadem ramu i spowolnienie telefonu. Szybko się jednak okazało, że wcale tych apek nie potrzebowałem
Nexus jednak działał tak płynnie, że ich nie odczuwałem. Sam procesor który jest w Moto G2 jest nawet bardziej niż wystarczający. Na plus dla MotoG2 to nieco większy ekran i moim zdaniem lepszy lepszy od tego w Nexusie. Aparat również robi lepsze zdjęcia, zwłaszcza przy kiepskim świetle i z bliska (istotne jeżeli zdjęcia służą Ci za notatnik). Wykonanie oczywiście lepsze w Nexusie, ale Motorola jak na swoją cenę nie wygląda źle. Reasumując wydajnością Nexus 4 jest lepszy, ale Moto G działa wystarczająco dobrze, by nie rzucać kur...w na androida 
LG G2... z racji samych wymiarów (coraz bardziej przekonuje się do 5"+), dobrych bebechów i ciekawego klawisza z tyłu chętnie bym zakupił. Szczególnie w momencie jak aktualizacja do lollipopa jest zapowiedziana również dla tego modelu. Nie wiem tylko na ile producent nie spaprze tego swoją nakładką.
Tak wiec dla mnie:
1. Nexus 4 / LG G2 w zalezności co Ci bardziej przypadnie do gustu
2. Moto G – jednak w porównaniu z powyższymi czuć, że to niższej klasy sprzęt.
LG G2... z racji samych wymiarów (coraz bardziej przekonuje się do 5"+), dobrych bebechów i ciekawego klawisza z tyłu chętnie bym zakupił. Szczególnie w momencie jak aktualizacja do lollipopa jest zapowiedziana również dla tego modelu. Nie wiem tylko na ile producent nie spaprze tego swoją nakładką.
Tak wiec dla mnie:
1. Nexus 4 / LG G2 w zalezności co Ci bardziej przypadnie do gustu
2. Moto G – jednak w porównaniu z powyższymi czuć, że to niższej klasy sprzęt.