No niestety
mmarcis4 musisz uzbroić się w cierpliwość
Mogę tylko powiedzieć, że zmiana będzie dotyczyła
oświetlenia. Planuję wiele! Trochę tu... trochę tam...trochę z przodu... trochę z tyłu... trochę w dachu... trochę w drzwiach... trochę w zegarach... trochę w schowku... no nic więcej powiedzieć nie mogę
Póki co muszę odłożyć modyfikacje i budżet przesunąć na niespodziewaną awarię

Najpierw muszę naprawić znów moją maździankę

Wychodzi podwoziowa JESIEŃ ŚREDNIOWIECZA dzisiaj przy żwawszym ruszeniu na wodzie zadziałała kontrola trakcji i zapaliły się łącznie:

Zatrzymałem auto, wyłączyłem zapłon, odpalam ponownie i to samo. Kontynuowałem jazdę (choć nie powinienem

) Nie zauważyłem nic niepokojącego poza bardzo niepokojącymi kontrolkami ... czarne myśli, jakiś czujnik ABS albo coś. Odłączyłem nawet akumulator żeby "skasować bład"

Nadal to samo. Przyczyna okazała się bardziej błaha niż myślałem i wpadłbym na nią gdyby nie paliła się ta trakcja. Pomógł telefon do mechanika: diagnoza: "Dolej płynu hamulcowego"

Susza w zbiorniczku choć z pewnością był płyn. Dolałem płynu, kontrolki zgasły no, ale płyn zniknął przez 2000km więc po wrześniowej regeneracji zacisków mam gdzieś wyciek ... albo z samego zacisku, albo z jakiegoś wężyka, więc Madzia idzie we wtorek do lekarza.
Modyfikacje odsunięte też trochę w czasie przez udział w konkursie
Konkurs fotograficzny 2013 – Tura V – Mazda i jesienny plenerSerdecznie zapraszam do głosowania i nie ukrywam, że byłoby miło jakbyście głosowali na zdjęcie nr 14 

Pamiętajcie, że Ci co głosują również mają szansę na nagrody, więc SERDECZNIE ZAPRASZAM!