Spotkanie w Warszawie, 30 stycznia, Fort Bemowo.
No i ekstra!!!!! Będę napewno. Czy któryś z Was będzie z dziewczyną, bo nie wiem czy brać swoją ze sobą, czy zostawić ją po drodze gdzieś w centrum handlowym

- Od: 21 cze 2004, 22:24
- Auto: Mazda 323 1,6 16V 94r.
A ja na poniedziałek muszę oddać pracę a mam gdzies 90% więć nie sadze abym sie wyrobił. ale kto wie.
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
to tak jak ja mam do napisania 20 stron licencjata a dopiero mam 3A ja na poniedziałek muszę oddać pracę a mam gdzies 90% więć nie sadze abym sie wyrobił. ale kto wie.
MÓJ WARSZTACIK DOBRYCH CEN :) www.mstechnik.dbv.pl
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
- Od: 10 gru 2003, 17:02
- Auto: M323BG, Rover 200si 1.4l 103HP
będę na 36.5297% bo mieszkam o rzut popychaczem zaworowym za ekrany...
na tych terenach widywałem SM, więc w razie czego szybka ewakuacja
przyjadę na miejsce a nie na zbiórkę.
ewentualnie rowerem jakbym byl nieświeży...
na tych terenach widywałem SM, więc w razie czego szybka ewakuacja
przyjadę na miejsce a nie na zbiórkę.
ewentualnie rowerem jakbym byl nieświeży...
- Od: 29 paź 2003, 01:07
- Auto: cprf2a'99
P0L4K napisał(a):eee tam ja mam w poniedzialek i wtorek egzaminy a bede jesli rano nie zobacze dwoch kierownic
jak zobaczysz dwie to znajdziesz drugiego kierowce do tej drugiej kierownicy i jakos dojedziecie
hehehe ............................. jak nie zaliczyc drugiego spota w tym tygodniu
sa takie samochody, ktore chce sie miec. nie dlatego, ze sa niezwykle funkcjonalne, nie dlatego, ze spelniaja "twarde" oczekiwania ich posiadacza, ale dlatego, ze maja "to cos"
- Od: 8 paź 2004, 01:15
- Auto: volvo S80 i audi A6