co moze byc przyczyna tego ze na nawiewie ustawionym na max zimno przez kratki leci letnio- cieple powietrze? nawet podczas jazdy gdzie chyba powietrze z zewnatrz powinno bezposrednio wpadac do kabiny jest jakby ogrzane.
z ogrzewaniem jest wszystko ok, zima szybko nabiera temperatury, sila nadmuchu tez w porzadku.
zimy nawiew- dmucha cieplym powietrzem
Strona 1 z 1
Moze byc plytka drukowana od sterowania nawiewem – moze wieczorem podrzuce fotki co i jak.
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
a patrzyles czy ciegna wszystkie chodza??
moze ciegno od suwaka Ci spadlo i daje CI tylko cieple.Sprawdz czy wszystko dobrze chodzi.Ja mialem wczesniej taki problem, tyle ze na odwrot.Ruszalem suwakiem na ciepelko ale i tak dawal zimko:P
Mechanior looknal wpial jak byc powinno i teraz ciko
moze ciegno od suwaka Ci spadlo i daje CI tylko cieple.Sprawdz czy wszystko dobrze chodzi.Ja mialem wczesniej taki problem, tyle ze na odwrot.Ruszalem suwakiem na ciepelko ale i tak dawal zimko:P
Mechanior looknal wpial jak byc powinno i teraz ciko
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
marcus_87 chyba od przodu, nie mialem czasu rozebrac i zaczelo wiac chlodem
Potencjometr i plytke powinienes miec dostepne jak rozbierzesz konsole srodkowa.
EDIT: jak przesuwasz suwakiem to potencjometr przy nim steruje silnikiem od otwarcia nawiewu (tak jest w 626GE i mniemam ze 323F BA ma to samo). Jak Ci sie uszkodzi plytka drukowana tio nalezy ja wyjac i poprawic luty.
Potencjometr i plytke powinienes miec dostepne jak rozbierzesz konsole srodkowa.
EDIT: jak przesuwasz suwakiem to potencjometr przy nim steruje silnikiem od otwarcia nawiewu (tak jest w 626GE i mniemam ze 323F BA ma to samo). Jak Ci sie uszkodzi plytka drukowana tio nalezy ja wyjac i poprawic luty.
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
Jaaano moze w weekend z ciekawosci sie dobiore.
Napewno przydaloby sie wyjsc radio i cala konsole – szukasz wszystkich srubek/zaczepow i kombinujesz
Napewno przydaloby sie wyjsc radio i cala konsole – szukasz wszystkich srubek/zaczepow i kombinujesz
skoro mowisz ze po dluzszej jezdzie robi sie duzno moze masz wlaczony wewnetrzny obieg.
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
proponuje schylic głowę i zobaczyć czy serwo-motor od temperatury (taka czarna kostka) przesuwa dżwigniami po prawej stronie tunelu- na wysokości schowka- tam gdzie jest nagrzewnica.
Strona 1 z 1