brii napisał(a):Ale w niedzielę przynajmniej nie byłem taką ścierką z rana jak w sobotę
eee ja tam bylem w elegansio stanie

www.mazdaspeed.pl
brii napisał(a):Ale w niedzielę przynajmniej nie byłem taką ścierką z rana jak w sobotę
brii napisał(a):Jakby cuś to na następnym Wyrazowie bullet pewnie będzie i będzie przyczepa a może i duuuuuży wojskowy namiot
loockas napisał(a):y napisał(a):Ale nigdy wiecej w emiksie, wole namiot
W pełni się zgadzamJa to mam wielki podziw dla Akara
Akar.Zaephyr napisał(a):w niedzielę spotkaliśmy ich jadąc po wycieczce do Olsztyna nad jezioro. Spotkaliśmy w jakiejś małej wsi, mijaliśmy ich z przeciwka. Przez cały czas trąbili i pozdrawiali nas wyciągniętymi przez okna rękami, parę osób w pozdrowieniach pokręciło silnikami.
Madzia95 napisał(a):Akar.Zaephyr Mylisz sie nikogo bym nie wurzucil z tory kazdy ma s woje hobby tak jak my naszych mazd zrobilbym to co wy wszyscy zrobili czyli uklon o kolan i wielki szacunek,toleruje innych milosnikow i dresy z bmw tylko,chcialem napisac czy Brii juz nie mial wyjscia ze jedzie subaru czy chce pokazac ze go ma a wy juz na mnie nalatujecie badzcie dla mnie tolerancyjni troche a jesli juz mnie nie chcecie bm was tez odwiedzal ok nie bedzie mnie jak macie mnie tam bic wszyscy ja jakbym mial nie wiem jak stara mazde pordzewiala a w garazu mercedesa to na spot nie przyjade merc. tylko mazda ale tak jak pisze to jest moja opinia i nikt mi tego nie zabrobni a co do spotkan to podbeskidzie jakos najdluzej wytzymuje bylismy na slasku pojechalismy osatni bylo u nas to tak samo.pozdrawiam milosnikow MazdaSpeed
Madzia95 napisał(a):(...)chcialem napisac czy Brii juz nie mial wyjscia ze jedzie subaru czy chce pokazac ze go ma a wy juz na mnie nalatujecie badzcie dla mnie tolerancyjni troche a jesli juz mnie nie chcecie bm was tez odwiedzal ok nie bedzie mnie jak macie mnie tam bic wszyscy(...)
Madzia95 napisał(a):brii aha bym zapomnial nie musisz mi wysylac ikon w stylu dupa to tylko swiadczy o twojej inteligencji ja staram sie jako dobry uczesnik i milosnik marki cos wyjasnic a Ty mi d.. pokazujesz,porostu to o Tobie swiadczy nie chce sie klocic bo mam ochote na niejednego sppota wpasc i niechce miec wrogow bo to nie o to chodzi nie pisze z takim zamiarem ale widzie ze juz Slask mnie nie chce
Gapcio napisał(a): "Gdyby facet nie byl zboczony to byl by nudny"![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości