Regionalny spot Mazdaspeed Lublin 2005 – propozycja
To jak się umawiamy? Powtarzamy karczmę Biesiada?
Tylko nie Biesiada

nemi czy Tobie się na prawdę tam podobało i smakowało??
Czy to może było z nutką ironii, której nie skumałem?
Termin to już w zasadzie ustalony...
- Od: 10 cze 2004, 16:10
- Auto: 626 GE FS sedan
ja bym sie tam poślizgał troche
moze jakiś mały spocik wieczorkiem na jakimś parkingu znam taki jeden na mełgiewksiej z gostki dużo miejsca i wogóle 
90 PS 125Nm i 850 kg
nieco przytulona do ziemi i na boskiej króciutkiej skrzyni
- Od: 13 wrz 2004, 19:40
- Auto: Corsa B 1.4 16v
JimmyK napisał(a):Tylko nie Biesiada
nemi czy Tobie się na prawdę tam podobało i smakowało
Czy to może było z nutką ironii, której nie skumałem?
Kiełbasa była dobra, a że ktoś dostał kotleta z żyłą...
Bardziej chodziło mi o poruszenie tematu, bo na razie zainteresowanie małe, a już tylko dwa tygodnie. Chyba już każdy wie, że ustalenia trwają bardzo dłuuuugo......
A jak tam spalanie LPG? Coś udało się obniżyć?? Mi teraz spala 9.6 l/100km /jeżdżę z prędkością 100-130 km/h – udało się opanować stukanie i już jest cichutko, dlatego nie mogę się powstrzymać od dodania gazu...
Pozdrawiam ciepło w to bardzo zimowe przedpołudnie
Khirali napisał(a):ja bym sie tam poślizgał troche moze jakiś mały spocik wieczorkiem na jakimś parkingu znam taki jeden na mełgiewksiej z gostki dużo miejsca i wogóle
o której?? O 21.00 będę wracał z Lublina do domu to mogę podjechać na kilka minut.
EDIT:
Nie odzywasz się Khirali w temacie więc nie będę przyjeżdżał. Od tej chwili nie będę mógł sprawdzić forum...
nemi napisał(a):A jak tam spalanie LPG? Coś udało się obniżyć?? Mi teraz spala 9.6 l/100km /jeżdżę z prędkością 100-130 km/h
please już mnie nie dobijaj
Tylko doszedłem, że nie możemy się porównywać, bo Ty to praktycznie powinieneś uznać swoje wyniki za jazdę w trasie, no przynajmniej 50/50 trasa/miasto. Ja jeżdzę tylko po mieście i to w samych godz szczytu, ze śr. prędkością pewnie niecałe 40km/h, a największą prędkość jaką osiągam to jakieś 100km/h na odcinku 200m

Acha i jeszcze jedno, do swoich obliczeń z grubsza odliczam km, które przejeżdżam na Pb – przełączam na LPG dopiero lekkim rozgrzaniu silnika
No starczy tego OT, bo się Smirnoff będzie denerwował
A co do spota, to przydałoby się troszkę poszaleć, bo snieżek jeszcze troszkę poleży
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

a my biismy dzis na zwodach na torze kartingowym i były tylko dwie madzie i to zadne klubowe myslałem ze bedzie ktos tam a co do slajdów to mi ASR i EBD na prawym siedzeniu nie pozwala 
90 PS 125Nm i 850 kg
nieco przytulona do ziemi i na boskiej króciutkiej skrzyni
- Od: 13 wrz 2004, 19:40
- Auto: Corsa B 1.4 16v
Khirali napisał(a):a co do slajdów to mi ASR i EBD na prawym siedzeniu nie pozwala

Ja wczoraj troszke poszalałem nad Białym hehe. Jak mróz sie utrzyma jeszcze z tydzień, to może nawet na jezioro spróbuje wjechać
nemi napisał(a):JimmyK napisał(a):please już mnie nie dobijaj , ostatnio 12,8l chyba wyszło.
to pali moim zdaniem OK. Jakoś wątpię, żeby moja się tak zmieściła jeżdżąc po samym mieście.
W końcu dobrze godosz
Słuchajcie czy ten zlocik ma zamiar sie wogóle odbyć
??
Bo jakaś taka cisza panuje.
Wiemy że 12 lutego
tylko nie wiadomo gdzie sie mamy spotkać. Zostało 9 dni a narazie nie ma żednych szczegółów. Może Panowie od PR coś wkońcu zaproponują.
Bo zaczynam sie irytować.
Bo jakaś taka cisza panuje.
Wiemy że 12 lutego
tylko nie wiadomo gdzie sie mamy spotkać. Zostało 9 dni a narazie nie ma żednych szczegółów. Może Panowie od PR coś wkońcu zaproponują.
Bo zaczynam sie irytować.
heh dlatego tez napisałem zeby ustalić
na poczatku był pomysł i osoba ktora chciala zorganizowac w Sandomierzu (podkarpacki), później nie wiem kto to przemianowal w regionalny i tak jakos srednio sie udało...
- Od: 17 gru 2004, 19:50
- Auto: Mazda 121 1.4 16V CanvasTop
On odrazu miał być spotem Lubelskim, a padła tylko propozycja połączenia 2 spotów w 1 większy w sandomierzu. Ja już powiedziałem swoje zdanie na ten temat i podtrzymuje – za daleko dla mnie
Waluś napisał(a):tylko nie wiadomo gdzie sie mamy spotkać. Zostało 9 dni a narazie nie ma żednych szczegółów. Może Panowie od PR coś wkońcu zaproponują.
Dokładnie. Może zróbmy powtórkę z października skoro panuje cisza w temacie. Smirnoff może znowu jest zajęty (ostatnio głos zabrał 20 sty.) więc może ktoś przejmie pałeczkę, co by Mu pomóc??
Chyba czas coś postanowic czy będą dwa zloty, w Lublinie i Sandomierzu, czy robimy jeden...
Jeśli o mnie chodzi jestem za pierwotną opcją, czyli 12.02.2005 w Sandomierzu...
Owszem, trzeba coś postanowić. Sądzę, że spoty będą jednak dwa, bo chyba za dużo ludzi nie chce się ruszać z Lublina. Dla mnie Waluś też za daleko...
Może sporządzimy listę obecności w osobnym topicu i dopiszemy tam konkretny plan, a tu dyskutujmy co i jak??
Wpiszcie swoje propozycje na wygląd spota, bo jest bardzo mało czasu i się nie dogadamy. Boję się, żeby nie skończyło się na niczym.
Ps. Waluś znalazłeś może dla mnie koreczek
Ostatnio edytowano 3 lut 2005, 20:30 przez nemi, łącznie edytowano 1 raz