potrzebna rada odnosnie nagłosnienia mazdy rx7 fd
Strona 1 z 1
Postanowiłem zabrać sie za nagłośnienia autka. Wymontowałem 2 stare głośniki z drzwi, 2 z tyłu – umieszczone zaraz za siedzeniami..planuje zamontowac w niej : na tył drzy drożne jbl gto 937 i na przód jakieś dwu drożne odseparowane z gwizdkami na zwrotnicach, plus centralny głosnik umieszczony na środku deski roździelczej...i teraz mam pytanie, jak uważacie czy to dobry pomysł? i czy ewentualnie możecie polecić jakiś sprawdzony zestaw na przód?(odseparowany) czy podłączyć to wszystko pod wzmacniacz? jezeli tak to na co patrzeć przy wyborze? radio jakie posiadam to Alpine 9887r..
- Od: 30 cze 2007, 14:28
- Auto: Efini Rx7 Fd3s Twin turbo, LHD ;)
centralny?a co Ty kino domowe chcesz zrobic czy jak:D? 3drozne na tyl? nie rob tego – zestaw odseparowany na przod + sub w bagazniku i to wsyztsko zasil wzmakiem.. bedziesz na pewno zadowolony:)
- Od: 22 cze 2008, 16:35
- Auto: Była: 323f BA, m3 Top Sport...
Jest: BMW e90
myślałem ze dobrze jest wykorzystać ten centralny skoro juz jest, ale jeżeli nie to zostawie go w spokoju
..a co do subwofoera, to za bardzo nie ma miejsca na niego w bagażniku;/ i zastanawiam sie czy nie zastąpić go dobrymi trzy drożnym..
- Od: 30 cze 2007, 14:28
- Auto: Efini Rx7 Fd3s Twin turbo, LHD ;)
Strona 1 z 1