Daje radę i to ostro
www.mazdaspeed.pl
A-D-D napisał(a):Polecam w schowku mieć coś takiego:http://www.allegro.pl/item390219984_kolter_wiatrowka_beretta_px4_storm_nowosc_2008_.html
Daje radę i to ostro
A-D-D napisał(a):Nawet jak ma oryginał, to gwarantuje, że z bliższej odległości wygrywa szybszy
rajmund napisał(a):(...)
A co do wiatrówki to odradzam. Bo po co ja wozisz w samochodzie? Co innego z takim kluczem do kół. Był pod ręką, w samochodzie to normalne że go wozisz, a że można go użyć w inny sposób...
Pozdrawiam.
Akar.Zaephyr napisał(a):widok czegoś co wygląda jak prawdziwa Beretta czy Glock niejednemu ćwokowi od razu uruchamia szare komórki.
rajmund napisał(a):Cekawe tylko co by było jakby jednak się pukaweczki nie przestraszyli...
aphazel napisał(a): Normalnie nie mam jakiejś żyłki wyścigowej specjalnie, ale skąd dzisiaj taki dzień się zrobił pojęcia nie mam.
A-D-D napisał(a):Wiadomo, że z pistoletem-wiatrówką jak i prawdziwym nie strzela się prosto w głowę, tylko obezwładniasz strzałem w rękę, a najlepiej w nogę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości