MegaSpot MazdaSpeed BORSK 25-27 lipca 2008
nawet jak bede mial tylko 1 przejazd to i tak sie bede cieszyl 
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
KyRy napisał(a):na końcu najlepsi pojadą obok siebie i wtedy napewno nie zabraknie i rywalizacji i emocji
a żeby się tam znaleźć to napewno będzie trzeba dać z siebie wszytsko w każdym z przejazdów...
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
podczas kwalifikacji liczy sie tylko czas ET, czyli spokojnie możemy poczekać na zapalenie się zielonego, podłubać w nosie i pedał w podłogę. Będą tylko dwa przejazdy kwalifikacyjne, więc po co tracić szansę na dobry czas i zrobić np. falstart. W półfinałach, finałach i o trzecie miejsce będą już jechały auta o zbliżonych czasach. Kolejność przejazdów kwalifikacyjnych zależy od Was, tak jak się ustawicie w parach, tak będziecie mieli pomierzone czasy.
dokładnie tak jak napisał KyRy
KyRy napisał:
na końcu najlepsi pojadą obok siebie i wtedy napewno nie zabraknie i rywalizacji i emocji
a żeby się tam znaleźć to napewno będzie trzeba dać z siebie wszytsko w każdym z przejazdów...
dokładnie tak jak napisał KyRy
- Od: 20 mar 2007, 15:44
- Auto: eeeetam
etam napisał(a):podczas kwalifikacji liczy sie tylko czas ET, czyli spokojnie możemy poczekać na zapalenie się zielonego, podłubać w nosie i pedał w podłogę. Będą tylko dwa przejazdy kwalifikacyjne, więc po co tracić szansę na dobry czas i zrobić np. falstart. W półfinałach, finałach i o trzecie miejsce będą już jechały auta o zbliżonych czasach. Kolejność przejazdów kwalifikacyjnych zależy od Was, tak jak się ustawicie w parach, tak będziecie mieli pomierzone czasy.
No w sumie tak
- Od: 1 lis 2005, 13:02
- Auto: Xedos 6 KF '94 / B 1600 '83 / Vivaro 1,9DI '03 / Fazer1 '11 /
brii: pytanie mam odnośnie konkurencji db drag. z tego co piszecie jeżeli przyjadę samochodem innej marki niż mazda to nie będę sie liczył do żadnej klasyfikacji wyników tylko dla własnego sprawdzenia, oki
Pytanie moje więc brzmi jaką opłatę mam dokonać podczas wjazdu?? 50 czy 80zł??
Pytanie moje więc brzmi jaką opłatę mam dokonać podczas wjazdu?? 50 czy 80zł??
-
tiger-k3m
a już doczytałem... opłata do 14 lipca więc pytanie sie zmienia ile mam w takim razie wpłacić??
-
tiger-k3m
tiger-k3m napisał(a):opłata do 14 lipca więc pytanie sie zmienia ile mam w takim razie wpłacić
50zł bez konkurencji
80zł z udziałem w konkurencjach
mam pytanie
chciał bym już sie zapisać ale w tym tygodniu albo następnym wymieniam dowód rejestracyjny więc zmienie numery rejestracyjne czy będzie jakiś problem z wjazdem i ogólnie jesli numery będą inne niż w zapisie
????????
NA 100%
- Od: 3 lip 2008, 15:23
- Auto: mazda mx-3 1.8 v6 24. 93rczar.
Będzie problem, zarejestruj się a potem daj mi na PW znać jak zmienisz dowód i numer.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
ok
dam znak jak zmienie
a co to PW
jestem amatorem wiem 
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
a co to PW

NA 100%
- Od: 3 lip 2008, 15:23
- Auto: mazda mx-3 1.8 v6 24. 93rczar.
Prywatna widomość.
Spokojnie, początki to początki.
Możesz liczyć na wyrozumialość "starszych" stażem kolegów i koleżanek.
PrzemekEłk napisał(a):estem amatorem wiem <diabelek>
Spokojnie, początki to początki.
Zapraszam wszystkich miłośników aut japońskich do Klubu Japanese Fanatics. www.japanese-fanatics.com
Miłośnik prawdziwej motoryzacji – wróg pseudo-ekologii
- Od: 27 gru 2007, 22:59
- Auto: Były: Mazda 626 2.0 GD
Mazda Xedos 9 KL Manual
Subaru Impreza WRX Sports Wagon GD
Jest: MB E50 AMG
Przycisk na dole posta osoby która go napisała – pozwala wysłać "Prywatną Wiadomość" 
Trusted computing – Yes or No?
Ja ze znajomymi wziąłem 2 pokoje w jakiejś agroturystyce.Miejscowość Wiele.Chyba kilka kilometrów od Borska,ale nie było wyjścia,bo dzwoniąc 2 tygodnie temu po ośrodkach usłyszałem,że na ten termin wszystko zajęte.
Także to tez jest jakiejś wyjście jeśli ktoś nie lubi spać w namiotach.
Zapraszam wszystkich miłośników aut japońskich do Klubu Japanese Fanatics. www.japanese-fanatics.com
- Od: 27 gru 2007, 22:59
- Auto: Były: Mazda 626 2.0 GD
Mazda Xedos 9 KL Manual
Subaru Impreza WRX Sports Wagon GD
Jest: MB E50 AMG