Kogo widziałem / widziałam
Akar.Zaephyr czy ja Cię przypadkiem dzisiaj koło godziny 17-18tej nie widziałem w Żywcu? Zielona miata na tablicach SL-XXXXX niewiem jakie dokładnie masz tablice ale w każdym razie machnąłem (w ostatniej chwili zauważyłem) i w lusterku wstecznym widziałem że kierowca mi "odmachnął" tak że może to Ty

Api napisał(a):pozdrawiam adasia widzianego dzisiaj na mehhofera
pozdro
a o której? bo nie przypominam sobie, żebym Mehoffera dziś jechał
Api napisał(a):akoś koło 16-ej moze wczesniej troche,
jechałem w strone domu. widzialem Ci troche przd "dziadkiem", ale pod słoncem mialem i w sumie to moglo mi sie pomylic,
ale tak czy siak , to pozdrawiam:)
ja również pozdrawiam
Mirek napisał(a):Akar.Zaephyr czy ja Cię przypadkiem dzisiaj koło godziny 17-18tej nie widziałem w Żywcu? Zielona miata na tablicach SL-XXXXX niewiem jakie dokładnie masz tablice ale w każdym razie machnąłem (w ostatniej chwili zauważyłem) i w lusterku wstecznym widziałem że kierowca mi "odmachnął" tak że może to Ty![]()
Ano, to byłem ja
Też coś tak mi się zdało że to Ty, w ostatniej chwili wyciągnąłem łapę i nie byłem pewien czy widziałeś
Miło było spotkać na drodze
fazer72 o 8:00 majestatycznie podróżował trasą ak na wysokości zjazdu na Marymont. pozdro ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Łukasz napisał(a):Wczoraj w legionowie koło MCDonalda pozdrowiłem się z kierowcą srebrnej MX6 na WL>>> Czyżby to był PanStasio??? Jeszcze raz pozdrawiam
ano to sem ja
wzajmne pozdrowienia – swoją droga coraz więcej mx6 jeżdzi na WL – chyba czas zmienić autko
coś ciekawego?? tylko co??
- Od: 28 paź 2003, 10:07
- Auto: myszowate 626-twsknie;MX6 ;)
a ja widzialem w radomiu xedosa V6 o rejestracj EGR pozdro
a dwa dni temu dwie BA ktore jechaly jedna z daruga ale nie wiem czy klubowe
a dwa dni temu dwie BA ktore jechaly jedna z daruga ale nie wiem czy klubowe

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
fazer72 o 8:00 majestatycznie podróżował trasą ak na wysokości zjazdu na Marymont.
No jak mnie budzik zwlókł z wyra o 7 to w szoku pourlopowym podróżuję majestatycznie.
Pozdrawiam Cię również.
A i pozdro dla kierownika granatowej 3, który w sobotę mnie ścigał przed Łomiankami jak sobie wracałem z wakacji. Nie mogłem się ścigać bo mój 50 kilowy ogranicznik prędkości z prawego siedzenia ostro reagował.
- Od: 13 paź 2007, 17:30
Mev napisał(a):czerwona 323F BA, na fajnych kołach i klubowych podkładkach
faraon ?
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
pozdrowionka dla pilota z czerwonej mazdy 323f BA rej. WD 02....... na klubowych podkładkach która jechała w poniedziałek w stronę Torunia a ja leciałem służbowa Astra na UA........
Ostatnio edytowano 9 lip 2008, 20:28 przez arcziartur, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 19 maja 2007, 19:52
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6 1997r
Honda VFR V-Tec 800 2003r.
pozdrowienia dla Jaksy i jego załogi widzianej dziś rano z okazji mojego marudzenia
i dla Tevy widzianej na Dźwigowej ok 9:30 (chyba?)
i dla Tevy widzianej na Dźwigowej ok 9:30 (chyba?)

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Pozdrowienia dla marcinkosky spotkanego na żołnierskiej w Zielonce..... a pożegnanego na warszawskiej w Wołominie......
pozdrowki dla Pani z 323C na blachach KCH,widzianej wczoraj o 18:00tej na wjezdzie na a4 w Krakowie przy Leroy-Merlin,leciala na Katowice:) mrugalem ale mnie nie widziano,chyba nie klubowa;P
-
Gość
Pozdrowienia dla dwóch pań z wiśniowej 323f bg spotkanych w Redzie pod światłami na skrzyżowaniu z droga na półwysep
nie zdążyłem spojrzeć na rejestracje a tym bardziej na podkładki bo najpierw jechaliśmy – a może to był wyścig nawet – obok siebie a potem musiałem szybko wskakiwać za nie i skręcać w lewo bo i tak zajechałem za daleko.
PS. jesli to był wyścig to dostałem baty
ale od takiej kierowniczki było warto 
PS. jesli to był wyścig to dostałem baty

- Od: 12 cze 2007, 17:30
- Auto: była 323BG| jest 626 GE 97 1,8