ZIELONA GÓRA – spotkania regionalne
ja bede . 20 carrefour jak mniemam. CYa
- Od: 19 wrz 2007, 23:01
- Auto: Mazda Xedos 6 CA/KF
dzieki chłopaki za spocik i mały lansik po mieście , szkoda tylko że reszta nie dojechała!!!
Powstal nie glupi pomysl zmiany godziny i moze dnia spotkan. Nie omowilismy tego dokladnie, ale jednoglosnie stwierdzilismy ze obecny termin nie jest najlepszy
Albo ustalmy to na forum, albo zrobmy krotkie spotkanie i to w miare szybko zeby wydrukowac ulotki juz z ustalona data...
- Od: 4 sty 2007, 17:31
dla mnie możemy sie spotkać jak tylko zrobię mazdę części już jada wiec będzie zrobiona do soboty chyba:D no i możemy sie spotkać!! a nie uważacie ze raz na miech to za mało?? takie moje zdanie ale ja mam wakacje to mam dużo czasu:D
- Od: 9 cze 2008, 22:17
- Auto: 323F v16 1,5
Chetny ktos na spotkanie na Makro (tak poza cyklicznymi)? Dzisiaj albo jutro...
Wiem ze to zabrzmialo jak ogloszenie matrymonialne ale moze bylby ktos chetny bo dawno nie jezdzilismy![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wiem ze to zabrzmialo jak ogloszenie matrymonialne ale moze bylby ktos chetny bo dawno nie jezdzilismy
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
moim skromnym zdaniem trzeba wogóle rozruszać ten nasz region , bo na tle pozostałych wypadamy dość BLADO. może jakaś czateria na wsępie?????
Czateria dobra rzecz
Na wstepie trzeba ustalic jakis inny termin spotkan cyklicznych bo ten trzeba przyznac nie nalezy do najbardziej udanych 
Trollu jakieś propozycje ponoć były
bo na obecnym terminie to większość dno trzeciego pifka ogląda.
bo na obecnym terminie to większość dno trzeciego pifka ogląda.

W wyzej wymienionych powodow niedziela rano tez odpada
ale niedziela miedzy poludniem a wieczorem bylaby do przemyslenia
Wtedy zazwyczaj wszyscy siedza przed telewizorem i sie nudza wiec mogliby co miesiac dla odmiany przyjechac na spotkanie 

tiaa pomysł przaśny tylko tak teraz myślę że musimy zachować jakąś kolejność . jak narazie musimy dać radę spotkać się my zyli ci którzy już wiedzą i bywali na spocikach. następnie zrobić porządną akcję ulotkową i ewentualnie patrzeć na wyniki , ale fakt faktem już w nowych terminach
Tak tylko zeby zrobic akcje ulotkowa to trzeba miec ustalona solidna date spotkan bo cos na tych ulotkach trzeba napisac...
jak dla mnie spoko
Ja sie wstepnie pisze jesli nic nie wypadnie... prawdopodobnie bede jutro w Krosnie ale do 19 powinienem wrocic ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)